reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

odnośnie plam na twarzy, to mi tez robią się przebarwienia.

mialam juz keidys takie problemy, po lekach. Przeciw przebarwieniom polecam krem avene, 50 filtr. dziala:)

reklama
odnośnie plam na twarzy, to mi tez robią się przebarwienia.

mialam juz keidys takie problemy, po lekach. Przeciw przebarwieniom polecam krem avene, 50 filtr. dziala:)

avene przeciw przebarwieniom i dodatkowo z filtrem 50 tak?? mogę go w ciąży używać?? sorki, że na tym wątku ale tak przy okazji w którym szpitalu marta rodzisz?

avene przeciw przebarwieniom i dodatkowo z filtrem 50 tak?? mogę go w ciąży używać?? sorki, że na tym wątku ale tak przy okazji w którym szpitalu marta rodzisz?

kurcze, zle napisalam chyba. ten krem jest po to, zeby nowe przebarwienia nie powstawaly, ma filtr 50 i faktycznie chroni skórę mocno przed opalaniem.

a na powstale juz przebarwienia jest duzo kremow rozjasniajacych.

po lecie polecam tez mikrodermabrazję, pojasnia przebarwienia. pewnie jakies inne zabiegi tez sa skuteczne.

rodzę na polnej....termin mam na 1 lipca. och, jak się boję!może przyjmą mnie już w srodę, a na pewno 22 czerwca (mam pewne komplikacje zdrowotne i gdyby potrzebna byla cesarka, będzie tez obecny chirurg, wiec mam byc za wczasu). zaczęlo mi się juz tez robic rozwarcie, wiec kurcze, to już może byc nawet zaraz, aaaaaa:)

Zaczęła mi się zatrzymywać woda w organizmie, ale puchnę waga skoczyła o ponad 2 kg w przeciągu 3 dni.
Marta ja też na polnej będę rodziła bo mam lekarza z tego szpitala ale tylko wtedy jak dzidzia się nie obróc,i bo jak się obróci to będę rodzić w innym szpitalu gdzie mam załatwioną fajną położną.

z tą wodą to dziwna sprawa. mi się zatrzymywała, a potem nagle to minelo. moze tez pomoglo, ze przestalam latac wszedzie, tylko przez 2 dni lezalam sobie na lezaku z nogami do gory, i opuchlizny minely. a z tym zszedl kilogram- wiec Twoje 2 na pewno od wody wlasnie.

U mnie 17 kg na plusie, ale wszystko jest w brzuchu, biuście i ewentualnie zatrzymana woda (puchnę od miesiąca).

zero rozstępów, przebarwień i cellulitu. Mam nadzieję, że tak już zostanie.

ha dzisiaj ważenie u położnej i 69kg czyli 14+. niedługo mojego M dogonie :) niestety rozstępy się porobiły co ciekawe pod pępkiem i w poprzek brzucha. mam nadzieje ze zjasnieją tak jak te po pierwszej ciąży, celulit jest no i puchnę sobie jak tralala. dobrze ze jeszcze tylko miesiac..

widzialam się z koleżanką w ten weekend. Jest szczuplutka i bardzo zgrabna.

w poprzedniej ciąży przytyła 20 kg, a po 3 miesiącach wrocila do swojej sylwetki, więc się dziewczyny nie martwcie! mowia, ze miala nogi jak balerony, opuchnięta wodą itp. to wszystko można zrzucic:)

reklama
Do góry