reklama
odnośnie plam na twarzy, to mi tez robią się przebarwienia.
mialam juz keidys takie problemy, po lekach. Przeciw przebarwieniom polecam krem avene, 50 filtr. dziala
avene przeciw przebarwieniom i dodatkowo z filtrem 50 tak?? mogę go w ciąży używać?? sorki, że na tym wątku ale tak przy okazji w którym szpitalu marta rodzisz?
avene przeciw przebarwieniom i dodatkowo z filtrem 50 tak?? mogę go w ciąży używać?? sorki, że na tym wątku ale tak przy okazji w którym szpitalu marta rodzisz?
kurcze, zle napisalam chyba. ten krem jest po to, zeby nowe przebarwienia nie powstawaly, ma filtr 50 i faktycznie chroni skórę mocno przed opalaniem.
a na powstale juz przebarwienia jest duzo kremow rozjasniajacych.
po lecie polecam tez mikrodermabrazję, pojasnia przebarwienia. pewnie jakies inne zabiegi tez sa skuteczne.
rodzę na polnej....termin mam na 1 lipca. och, jak się boję!może przyjmą mnie już w srodę, a na pewno 22 czerwca (mam pewne komplikacje zdrowotne i gdyby potrzebna byla cesarka, będzie tez obecny chirurg, wiec mam byc za wczasu). zaczęlo mi się juz tez robic rozwarcie, wiec kurcze, to już może byc nawet zaraz, aaaaaa
z tą wodą to dziwna sprawa. mi się zatrzymywała, a potem nagle to minelo. moze tez pomoglo, ze przestalam latac wszedzie, tylko przez 2 dni lezalam sobie na lezaku z nogami do gory, i opuchlizny minely. a z tym zszedl kilogram- wiec Twoje 2 na pewno od wody wlasnie.
ha dzisiaj ważenie u położnej i 69kg czyli 14+. niedługo mojego M dogonie niestety rozstępy się porobiły co ciekawe pod pępkiem i w poprzek brzucha. mam nadzieje ze zjasnieją tak jak te po pierwszej ciąży, celulit jest no i puchnę sobie jak tralala. dobrze ze jeszcze tylko miesiac..
widzialam się z koleżanką w ten weekend. Jest szczuplutka i bardzo zgrabna.
w poprzedniej ciąży przytyła 20 kg, a po 3 miesiącach wrocila do swojej sylwetki, więc się dziewczyny nie martwcie! mowia, ze miala nogi jak balerony, opuchnięta wodą itp. to wszystko można zrzucic
w poprzedniej ciąży przytyła 20 kg, a po 3 miesiącach wrocila do swojej sylwetki, więc się dziewczyny nie martwcie! mowia, ze miala nogi jak balerony, opuchnięta wodą itp. to wszystko można zrzucic
reklama