reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

Czyżbym była rekordzistka :-) ?
Ja mam 20 + dodatkowo rozstepy na dupsku, cyckach, cell. na udach schodzi na kolana a jak napne ramie to i na ramieniu mam takie dziurska wielkie :-)
nie wiem czy smiac sie czy plakac....

reklama
u mnie rowne +15kg do tego piekne rozstepy na posladkach,udach i łydkach

ewelad kurcze ze jak tak nie umiem wysikac z jakis 5 kg:-D

U mnie zaczyna się puchnięcie i już 14 na plusie...rozstępy na podbrzuszu...część po synku, część nowych od córci...pocieszam się tym, że po pewnym czasie ich już tak nie widać...

U mnie 10,5 kg na plusie cały czas-ale nie mam jakiegoś super apetytu bo ja duzo zjem to źle mi się oddycha

ja na plusie 9. rozstępow brak- najwyrazniej mustella pomaga, polecam ją wszystkim, bo tendencje rozstępowe to ja mam (jako nastolatka sie nabawilam np rozstepow na plecach i kolanach, gdy roslam)

oprocz kremu przeciw rozstepom, maja tez Na roztepy cos

ja to tylko tłuszczem obrastam. Moja poopa wygląda jak pączek :-D Jak u Supcio - zauważam zmiany nawet na przedramionach :/ Ale co tam... dziadek mówi - " przyjdzie czas przyjdzie rada" schudnie się i ujędrni po ciąży ;-)

To i ja się pochwalę!!
U mnie +16kg na plusie, rozstępów brak za to dorobiłam się hemoroida!!
Więc jak widać coś za coś ;-)):-) ale widać takie uroki ciąży!

U mnie wszystko co najgorsze rozstepy na brzuchu jak by mnie ktos zyletka pociol zylaki popekane naczynka na nogach . Twarz jak paczek w pełni 15 na plusie celuit owszem . Z tego co było wczesniej została tylko kropka nad i w słowie piękna .

U mnie 16 kg na + rozstępów nie mam ale też smaruję się mustella podwójnie działającym. Mam straszny cellulit a wcześniej nie miałam wcale wiec mam nadzieje, że po ciąży zniknie choć już słyszałam od koleżanki, że cellulit nigdy już nie znika:szok:
I mam jeszcze taką przypadłość, że na skórze na twarzy robią mi się takie ciemne duże przebarwienia jakbym się nierówno opaliła albo opaliła mocno i gdzieniegdzie skóra zeszła taka łaciata jestem trochę ma ktoś takie coś?? ponoć to albo plamy hormonalne albo od ucisku dzidzi na wątrobę.

reklama
Ja mam +12 i pewnie jeszcze dojdzie coś :-prozstępów niet, cały czas vichy jadę i może pajączków więcej na nogach ale dopatrzę się jak urodzę i schudnę bo teraz ciężko mi się obrócić:-D w sumie waga 65, 64 ważyłam z Emi do porodu a tu jeszcze miesiąc czasu:-p

Do góry