reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

Ja przytyłam dokładnie 7 kilogramów i myślałam, że to norma :)
Myślałam tak sobie, że jak będę tak tyła średnio ponad kilo na miesiąc to przytyję max. 12 kg - czyli norma.

reklama
no przy takim założeniu nie byłoby tak źle, ale gwarancji nie ma, że to będzie tylko 1kg na miesiąc.. poza tym w 3 trymestrze też więcej się tyje

ja 20 tygodniu jakies 4-5 kg na plusie.Ostatnio sie zastanawialam czy do duzo czy nie.Jedyne co wiem to ze sporo jem(ale zawsze jadlam) i ze czesto jestem glodna.no moze nie sporo ale czesto jadam

kusska-ja tez nie wiem juz co myslec bo na 3 roznych wagach(waze sie w butach i ubraniach) waga pokazuje rozne wyniki...wiec tak do konca nie wiem.szkoda ze nie mam swojej ale nigy do wagi nie przykladalam uwagi...mysle ze tak ok4-5 kg na plusie jestem

ja sie dzis zwazyłam na swojej i pokazała 58 kg czyli +3 (od startowej ale na początku zchudłam 3 kg wiec suma sumarum to juz 6 kilo), porównam z wagą u lekarza i zobaczymy i le wyjdzie:)

ja niestety 6+:baffled: znam dziewczynę, jest w 16 tyg i nic nie przybrała, bo... się odchudza i każde kg mniej w ciąży to dla niej sukces.. masakra, brak słów

ja niestety 6+:baffled: znam dziewczynę, jest w 16 tyg i nic nie przybrała, bo... się odchudza i każde kg mniej w ciąży to dla niej sukces.. masakra, brak słów

odchudzanie w ciąży to juz lekka przesada. a ona jest jakas przy kosci czy szczupak jakiś? bo jak szczupak to tym bardziej przesada

reklama
Do góry