reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

a to mój brzusio - a zdjęciem było prezentem dla męża... to jakiś 25 tydzień był
Słodziutkie foto
Agaj zgrabniuteńki brzuszek, no i tak fajnie bo figurka super i tylko "piłeczka"

Carol_ka fajny domeczek.
Sarka śliczności.
Mój goły wyglada ohydnie...Nie dośc, że mnóstwo rozstępów to ciąże widać tylko w górnej częsci, bo w dolnej taki flak mam..Myślałam, że mi zniknie w trakcie ciązy a tu nic z tego ..
Ha-NN-aH własnie dojrzałam, że edytowałas posta...Piękny domeczek...A ta fotka nad lózeczkiem słodziuteńka..Ach jakbym chciała już nasze rozłożyć....
To do kompletu my równiutko 30 tydzień..125 cm ed
dsc08482m.jpg

By bodzinka at 2010-10-09

dsc08485a.jpg

By bodzinka at 2010-10-09

Ostatnia edycja:
reklama
Bodzinka
ja po prostu nie zdążyłam go złożyć. W kwietniu córka dostała "dorosłe" łóżeczko, więc tego już nie składałam.

A propo twojego brzuszka. Noś tylko obcisłe bluzeczki i sweterki. Wtedy ładnie podkreślają krągłość Twojego brzuszka. Za duże bluzki, tuniki spadochrony będą nas teraz tylko poszerać. Pamiętam jak dodałaś zdjęcie brzuszka w dosyć wczesnej ciąży i pomyślałam że masz już ogromny brzuszek (złudzenie optyczne przez ubranie). A jak założysz teraz zgrabne bluzeczki to jest dużo mniejszy i ładnie ciążowy.

Ostatnia edycja:
To nie było złudzenie optyczne tylko nadwaga he he he....Która w większości poszła mnie w brzuch i zanim jeszcz Filipek w nim mieszkał to były ciągłe pytanaia, który to miesiac Wrrrrrrrrrrrr więc potam mogłam sie chwalic "wielkim" brzuchem ha ha ha ha.

śliczne brzuszki:) Cały czas zastanawiam się, gdzie Wy chowacie te dodatkowe kilogramy? Macie takie zgrabne figurki.

Bodzinka podzielam zdanie Hannah. Zgrabna KOBIETKA jesteś (podkreślam to słowo, bo masz baaaardzooo kobiece kształty po prostu), więc dlaczego chowasz się za wielkimi ciuchami? W dopasowanych wyglądasz bardzo ładnie.

Dziewczyny ubieram to co mam po prostu....też wole obcisłe,ale w pierwszej ciąży błyskawicznie wyrastałam ze wszystkiego więc w tej zakupiłam ze dwie bardziej obszerne, reszte obszerniejszych dostałam.....

Hannah no podobne kształtem i wielkością :))) ( w końcu to wrocławskie brzuszki hehehe;p)
A łóżeczko po Hani masz cudne, coś takiego mi się właśnie marzy:)

Bodzinka też uważam że wyglądasz wyśmienicie!!!:))), a u mnie też biodra bardzo pociachane przez rozstępy z poprzedniej ciąży jeszcze (widać z bliska!), :/

agbar ja ruszałam z wcale niemała wagą 67 (przytyłam przd ciążą przez rok czasu 6 kg:/) kg a mam ...13 na plusie więc b. łatwo policzyć że lekkie ono już nie jest...hm, czuje to mój kregosłup, moje nogi, eh i cała czuję...

reklama
Do góry