reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
tak oglądam i oglądam Wasze brzuszki i muszę powiedzieć że super normalnie... kurcze już bym chciała mieć taki duży duży. A bluzkę kupiłam na allegro - do tanich nie należała ale jak ją zobaczyłam to wiedziałam że musi być moja - widziałam też taką w sklepie ciążowym w Poznaniu i nawet nie było dużej różnicy cenowej

jak to możliwe, że już macie takie duże brzuszki?
u mnie to w ubraniu nic nie widać, bez ubrania troszkę tak, ale w porównaniu do Was to ja nie mam nic,ot co, troszkę spuchnięte podbrzusze... może będę mieć mały brzuszek bo ja drobna i mała jestem,,,,

Tunia brzuszek różnie wychodzi. Nam się szybciej wszytsko rozciąga to mamy już spore brzuszki a tobie może pojawić sie z dnia na dzień :) Moja kuzynka miała prawie płaski brzuch w 6 miesiącu w dniu ślubu a po tygodniu już pokaźny brzuszek. Także wszystko przed tobą! :)

jak to możliwe, że już macie takie duże brzuszki?
u mnie to w ubraniu nic nie widać, bez ubrania troszkę tak, ale w porównaniu do Was to ja nie mam nic,ot co, troszkę spuchnięte podbrzusze... może będę mieć mały brzuszek bo ja drobna i mała jestem,,,,

Tunia - poltora tygodnia temu miescilam sie we wszystkie spodnie i nic nie bylo widac. a dzisiaj mam juz wielkie brzuszysko i cala garderobe pozmienialam. to byl moment :tak:

Tunia, wiadomo.. rozne figury mamy, czesc z nas ma kolejna ciaze i chyba wtedy szybciej widac bo wszystko juz kiedys bylo rozciagniete, Tobie akurat co innego narazie przyroslo ;P a miec sloniowy brzuszek to chyba tez nie jest wesolo ;D

Mój też ostatnio wystrzelił do przodu. Nie ma już szans, żebym zmieściła się w ostatnie spodnie, które na mnie pasowały. Ba, nawet dresy mnie uwierają! Najwyższy czas na zakupy, bo jak zrobi się chłodniej, to zostanie mi tylko w rybaczkach biegać.

reklama
mnie brzuch bardzo wywaliło dziś w nocy:szok: Wczoraj jeszcze chodziłam w letniej sukience a dziś rano brzuch już się nie mieścił :happy2: Każdy kto mnie widzi się dziwi, że to dopiero piąty miesiąc...

Do góry