reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Ewwe masz IDEALNĄ figurę! :) Z tego co piszesz to faktycznie byłaś za szczupła poprzednio ;) Pieknie wyglądasz w ciązy i widac, że masz zadbane ciało :) jakbym wyglądała jak ty to nic tylko dzieci rodzić :):)

reklama
Wiolcia - nie rozumiem :eek:- piękna z Ciebie kobieta, brzuszek też piękny - ciązowy. Widzę, że muszę swoje zdjęcie wstawić z podwójnym brzuchem (z boku wygladam jak litera B), zebyś się kompleksów pozbyła.

Ewwe, Bodzinka - super brzucholki macie (ja też taki chcę:zawstydzona/y:)

ahhh WIolcia dziękuję naprawdę, bo aż mi głupio i się czerwienię do laptoka... TY TEŻ WYGLĄDASZ SUPER!, tylko my same siebie postrzegamy inaczej, brak nam obiektywizmu jeżeli chodzi o samoocenę.

Antylopka na przyklad i jej duuzy brzuch hihihi,
eee tam wygadamy super, boze jestesmy w ciazy, mozemy byc sobie grube bez zamartwiania sie! ja jestem chudzinka z figura rozka:) hehe czyli typ chlopiecy, tyje w brzuchu i barach ;) wszyscy znajomi do mnie- boszeeee jaka Ty chudaaa itd a ja sobie w pasie 70 mam tyle ze dupka mala i bioderka jak u 13latki wiec wygladam jak chudzina w sumie:) teraz sie ciesze bo nie musze wciagac brzucha:D ogolnie wygladam sredniawo heheh jak na moje mozliwosci ale i tak uwazam ze jest super:)
grunt to dobre podejscie do siebie samej, nie ma sie co pierdlolami zajmowac w stylu za gruba reka, noga brzuch i inne czesci ciala cieszmy sie ze mamy te czesci:D

20100621779.jpg

A tu mój dzisiejszy 15t 3d
Tylko burdelik mały w tle więc proszę nie zagłębiać się w szczegóły :)

Każda która dziś brzuszek ukazała ma piękny niepowtarzalny brzucholek :) Cudne cudne i niech sobie one rosną zdrowo :)

Mamolka patrze na twoje zdjęcie i przypomniał mi się tekst twojego męża, że wyglądasz jakbyś była w ciąży i jakbyś była gruba (dokładnie to na twoje pytanie odpowiedz była "i tak i tak"). I nie wierzę! Że niby gdzie ty gruba jesteś?? Brzuszek piękny typowo ciążowy a figura tylko do pogratulowania.

reklama
heheh mamolka:) gdyby nie hasło żeby nie zwracać uwagi na burdelik w tle, to napewno bym na to uwagi nie zwróciła, zresztą dla mnie taki burdelik to nie burdelik:D ja jestem mistrzem bałaganiarstwa.... a wracając do tematu brzuszków to masz śliczny i figurę masz zarąbistą, ja jestem jak litera S jak się patrzy z profilu na moją sylwetkę, jakaś taka powyginana:D Weź, ten Twój mąż niech nie przesadza z tymi tekstami:D

Do góry