reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Ha-NN-aH ale fajnie do przodu masz brzunio :D
U mnie niestety prawie 18 kg do przodu i 106 w obwodzie :/ Czyli dużo kg poszło do tyłka i w ramiona ;/

reklama
to mój brzuchol w 38 tygodniu :)

CIMG6344.jpg

CIMG6345.jpg

Izu - super sesja. Ja żałuje, że się nie udałam do fotografa, bo nasz aparat jest kiepski i zdjęcia "artystyczne" zupełnie nie wychodzą, a poza tym Małżon się strasznie niecierpliwi i po chwili zaczyna pstrykać byle jak. Ale w sumie... ciągle jeszcze nic straconego ;-)

Ha-nn-ah - fajna piłeczka.

Gosia B. - ale masz szczupłe nogi! Moje to dwa baleroniki. Pozazdrościłam!

A to ja dzisiaj - 41 tydzień i 5 dni. Waga na +15 kg (przepisowo) i 94/95 cm w pasie.

Załączniki

• SAM_4729.jpg
    SAM_4729.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 104
  • SAM_4734.jpg
    SAM_4734.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 95
jeny dlaczego tylko mi poszły te kilogramy w tyłek i nogi - patrzę na Was i widzę szczupłe dziewczyny z brzuchami a u mnie jakiś Rubens normalnie

sunnflower... łączę się w bólu... u mnie też poszło w tyłek :( jak patrzę na moje dżinsy to stwierdzam że one należą chyba do jakiegoś wielkiego faceta a nie do mnie. Ja przed ciążą ważyłam 68kg a teraz 86!!! A brzucha wcale nie mam taaakiego wielkiego. Więc poszło to gdzieś indziej :( hehe
cwietka bardzo fajne zdjęcia! Ślicznie wyglądasz i pomysł z choinką i sukienką pod kolor idealny!!!
Ja też nie poszłam do fotografa... szczerze... zostało mi to zaproponowane nawet ale to kosztuje najmniej 350 zł... jak dla mnie w tej sytuacji gdzie trzeba jeszcze tyle rzeczy kupić to wolę nie przesadzać z wydatkami.
Gosia B. pępek Ci się wywinął :) Fajny brzuchol :D A co Ty tam masz z boku? Chyba o czymś nie wiem ;/

reklama
Izu - efekt kolorystyczny właściwie nie był zamierzony. Ta sukienka to jedna z 2 rzeczy, w których czuje się dobrze. Dresów nie posiadam, dżinsy w pasie gniotą, więc chodzę po domu tak trochę "wyjściowo". Tylko z praniem problem. Już kombinuje jak mogę, ale niedługo chyba będę musiała ręcznie sobie te sukienki prać :zawstydzona/y:

Do góry