reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

reklama
Elena brzuszek modelowy, śliczny:p

natka tez mam wrażenie że malutki:)

agbar podobny coś do mojego wielkościowo i też chodzę często z takim krzywym brzuchem hehehe:DDD
Co do rozstępów to masz rację, kremy kremami a rozstępy sobie, ja tez smaruję teraz raz od wielkiego dzwonu oliwką i na razie nie mam nic nowego, z Wiktorkiem smarowałam i pilnowałam tego i w ostanim tyg. mi sie pokazały

No to czas w końcu na moje zdjęcia. Pewnie już ostatnie w tym wątku.
Na pierwszym wypchnięty tyłek mojego synka ;-) dalej standardowo.

Zapomniałam dopisać. Pierwsze 37 t 4 d, kolejne 38 t 3 d.

Zobacz załącznik 304592Zobacz załącznik 304595Zobacz załącznik 304597Zobacz załącznik 304602
pencil.png
fajny masz brzucholek:tak::tak:
moja mała też lubi sie wypychac i tworzyc na powierzchni brzucha rózne dziwne ksztalty ale jeszcze nie udało mi sie tego uchwycić aparatem bo co go wezmę do ręki to juz się chowa:confused2:

Krolcia śliczna piłeczka ;-) I widzę, że nasze spodnie dresowe u Ciebie tez dalej królują. Tylko Ty kochana zakładasz je jeszcze na brzuch, bo ja już nie daję rady odkąd mi opadł;-)

Aluśka
nie miałam wiekszych problemów ze zrobieniem zdjęcia, bo to jest ulubiona pozycja mojego synka. Większość dnia ma tak ten tyłek wypięty;-)

Krolcia śliczna piłeczka ;-) I widzę, że nasze spodnie dresowe u Ciebie tez dalej królują. Tylko Ty kochana zakładasz je jeszcze na brzuch, bo ja już nie daję rady odkąd mi opadł;-)

Aluśka
nie miałam wiekszych problemów ze zrobieniem zdjęcia, bo to jest ulubiona pozycja mojego synka. Większość dnia ma tak ten tyłek wypięty;-)

He he! Ja je zaciągnę jeszcze na brzuch bo to 42 rozmiar jest!!! Po za tym są mega wygodne!!!!!

reklama
Krolcia prześliczna piłeczka! i gdzie te twoje kg?? Ja ich kompletnie nie widzę!nie wiem gdzie one się ukryły...
ag spory brzuszek, wlasnie miałam pisac że to chyba ostatnie zdjęcie przed porodem zanim doczytałam że cc już tuż tuż :)

Do góry