reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Ale macie super te brzuszki:) Tak ładnie wyglądacie, ja niestety wyglądam jak pączek, przytyłam kupę kilogramów i nie czuję się z tym dobrze...

reklama
gosia bardzo zgrabniutki brzuszek. Idealny

cwietka ślicznie w tej sukieneczce. Szczególnie na drugim zdjęciu mi się podobasz:)

korzystajcie z tych ostatnich brzuszkowych chwil...potem ma sie taki pusty beznadziejny flak...

cwietka ja nie wiem gdzie ty masz baleroniki!! widać brzuszek i wszystko jest idealne :)
ja tam w domu to tylko w dresie teraz. na wyjście to raczej dżinsy. co prawda już nie rozmiar 36, ale w 38 nadal wchodzę :D aaaa i nie mam ani jednych ciążowych spodni. jakoś sobie dałam radę. sukienki też jeszcze jakieś są i tuniki więc jest się w co ubrać.
a brzuch wygląda okropnie - dlatego nie odsłoniłam bluzki hehe był ładny jeszcze jakiś tydzień temu, a teraz zaczęły wyskakiwać rozstępy :( tak więc jak urodzę to będzie flak z rozstępami.

Dzięki, Gosia, ale moje nóżki są króciutkie i jak mi przybyło kilogramów, to zrobiły się takie kiełbaskowate. A Ty zdaje się wysoka laska jesteś?
Oglądałam wczoraj Twoje plażowe zdjęcia na Facebooku i śmiać mi się chciało. Taki masz na nich płaski brzuch jak deseczka, a tu, na BB taaaka piła. I dopiero wtedy sobie uświadomiłam, że ja mam tak samo ;-)

Cwietka co TY wygadujesz. Jakie baleroniki. Zgrabna kobieta jesteś i taka chuda, ze pewnie Cię wiatr znosi. ;-) Wygladasz super w ciąży.

ślicznie wyglądacie dziewczyny!!! i nie ściemniac mi tu że nie;-)
gosia chudzinka jesteś! a Ty cwietka widac że drobinka z Ciebie:tak: a w sukienki takie się po domku stroisz?:szok:

Dzięki dziewczyny, ale jak się ma lilipuci wzrost, to każdy dodatkowy kilogram widać :zawstydzona/y:

Sarka - w niczym innym, poza dwiema sukienkami, nie jest mi wygodnie. Dresów nie posiadam, spodni typowo ciążowych w sumie też nie. Te, które mam nadają się tylko do chodzenia i stania, ale jak siedze to już mam wrażenia, że uciskają brzuch. Jeszcze do niedawna chodziłam w legginsach, ale jakoś tez mi się zrobiło w nich nieswojo. Pozostaja te dwie kiecki - nigdzie nie uwerają, tylko zakładanie rajstop to poranna katorga.

reklama
Dziewczyny przesliczne macie brzusie;-) Ja tez wstawie juz chyba ostatnia fotke ale dopiero jak mi sie bateria naladuje.Fajnie bedzie tak pozniej poogladac jak bedziemy juz z pustymi brzuszkami:tak:

Do góry