reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Śliczne brzusie

reklama
38t. Z wczoraj.

26.11.2010 38 t.jpg

Rozstępy, brrr... Dziś sobie swój brzuch obejrzałam i znowu się przeraziłam. Jednak to prawda, że jeśli któraś kobieta ma mieć rozstępy, to będzie je miała bez względu na to, czy smaruje brzuch czy nie. Ja kończę czwarte opakowanie kremu, smarowałam i masowałam dwa razy dziennie od czwartego miesiąca i mam pełno tych "znaczków". Moja siostra jednego opakowania nie skończyła, smarowała jak jej się przypomniało i nie ma żadnego. Tylko u mnie zaczęły się pojawiać dopiero jak brzuch zaczął opadać i to nie tak dokładnie na brzuchu, tylko z boku. No trudno. Ważne, żeby domek był odpowiedni dla malucha, a reszta nieważna.

Dziękuje dziewczyny za mile komentarze odnośnie mojego brzucha:tak::tak:
Aluśka :) aleś ty opalona? ( cholestaza?) czy co?

Ja to jestem blada jak ściana :/
no ja raczej do osób z ciemną karnacja nie należę wiec podejrzewam ze właśnie ta cholestaza miała duży wpływ na zabarwienie mojego brzucha:confused2:
Ha-NN-aH
brzuszek masz przeuroczy zarówno w tej jak i poprzedniej ciąży:-):-)
kliwia superaśne te Twoje brzuszkowe foteczki:tak::tak:
renczysia ładna kobitka z Ciebie:-) a brzucholek ładniusio zaokrąglony:-):-)
Sarka urocze mieszkanko ma Twoja dzidzia:-):-)
Elena jak zwykle piękny brzuszek w bardzo seksownej osłonie;-)
Natka86 ładnie wyglądasz:tak::tak:

reklama
No to czas w końcu na moje zdjęcia. Pewnie już ostatnie w tym wątku.
Na pierwszym wypchnięty tyłek mojego synka ;-) dalej standardowo.

Zapomniałam dopisać. Pierwsze 37 t 4 d, kolejne 38 t 3 d.

37 t 4 d (Tyłek;)).jpg38 t 3 d (1).jpg38 t 3 d (2).jpg38 t 3 d.jpg
pencil.png

Do góry