reklama
natka86
mamusia Zosieńki
dziewczyny rośniecie, rośniecie a za chwilkę już zamiast brzuszków beda dzieciaczki,
pokażemy się wam,
dzisiaj rano
pokażemy się wam,
dzisiaj rano
natka86
mamusia Zosieńki
oj elena mój brzuch jest ogromny i na pewno nie jest tak gładki jak twój, mam pełno rozstępów, czasem Zosia jak ogląda i się przytula do niego to pyta co mam za ałki na brzuchu...
agbar
Fanka BB :)
Rozstępy, brrr... Dziś sobie swój brzuch obejrzałam i znowu się przeraziłam. Jednak to prawda, że jeśli któraś kobieta ma mieć rozstępy, to będzie je miała bez względu na to, czy smaruje brzuch czy nie. Ja kończę czwarte opakowanie kremu, smarowałam i masowałam dwa razy dziennie od czwartego miesiąca i mam pełno tych "znaczków". Moja siostra jednego opakowania nie skończyła, smarowała jak jej się przypomniało i nie ma żadnego. Tylko u mnie zaczęły się pojawiać dopiero jak brzuch zaczął opadać i to nie tak dokładnie na brzuchu, tylko z boku. No trudno. Ważne, żeby domek był odpowiedni dla malucha, a reszta nieważna.
natka86
mamusia Zosieńki
agbar mi w pierwszej ciązy też wyszły, ale ja wiem, może kilka, a teraz to jestem cała w paskach.. brrrr...
Dziękuje dziewczyny za mile komentarze odnośnie mojego brzucha
Ha-NN-aH brzuszek masz przeuroczy zarówno w tej jak i poprzedniej ciąży:-):-)
kliwia superaśne te Twoje brzuszkowe foteczki
renczysia ładna kobitka z Ciebie:-) a brzucholek ładniusio zaokrąglony:-):-)
Sarka urocze mieszkanko ma Twoja dzidzia:-):-)
Elena jak zwykle piękny brzuszek w bardzo seksownej osłonie;-)
Natka86 ładnie wyglądasz
no ja raczej do osób z ciemną karnacja nie należę wiec podejrzewam ze właśnie ta cholestaza miała duży wpływ na zabarwienie mojego brzuchaAluśka aleś ty opalona? ( cholestaza?) czy co?
Ja to jestem blada jak ściana :/
Ha-NN-aH brzuszek masz przeuroczy zarówno w tej jak i poprzedniej ciąży:-):-)
kliwia superaśne te Twoje brzuszkowe foteczki
renczysia ładna kobitka z Ciebie:-) a brzucholek ładniusio zaokrąglony:-):-)
Sarka urocze mieszkanko ma Twoja dzidzia:-):-)
Elena jak zwykle piękny brzuszek w bardzo seksownej osłonie;-)
Natka86 ładnie wyglądasz
reklama