reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
agaj - mi się wydaje że nasze brzuszki sa bardzo podobne;D
agaj44
Fanka BB :)
Myangel dzięki wielkie no wybłyszczony bo smaruję się jak wściekła teraz;P Na piersi pojawiły mi się jakieś pierwsze rozstępy i zaczęłam lekko panikować Wiem, że jak mam je mieć to będę- pomimo wszelkim specyfików, no ale smarować się nie zaszkodzi.
Antylkopka właśnie tak ostatnio jak patrzyłam na Twój brzuszek to wydawał mi się podobny do mojego tylko Ty szczuplejsza no i wyższa chyba więc ładniej Ci proporcjonalnie ja mam jakieś 172cm bez kapci
Antylkopka właśnie tak ostatnio jak patrzyłam na Twój brzuszek to wydawał mi się podobny do mojego tylko Ty szczuplejsza no i wyższa chyba więc ładniej Ci proporcjonalnie ja mam jakieś 172cm bez kapci
U
użytkowniczka r
Gość
Agaj super kuleczka
Myangel dzięki wielkie no wybłyszczony bo smaruję się jak wściekła teraz;P Na piersi pojawiły mi się jakieś pierwsze rozstępy i zaczęłam lekko panikować Wiem, że jak mam je mieć to będę- pomimo wszelkim specyfików, no ale smarować się nie zaszkodzi.
Przynajmniej skór nie bedzie sucha. Mnie roztepy 4 dni przed porodem wyskoczyły a na piersiach mam wiecej niz na brzuchu ale jakos mi niespecjalnie przeszkadzaja, moze dlatego, ze rzadko zdarza mi sie paradować z piersiami na wierzchu
Dziewczyny a to mój brzusio - z poprzedniego tygodnia (zdjęcie robione w poniedziałek) i z terźniejszego (robione dzisiaj). Ja tam widzę różnicę a to tylko jeden tydzień!
Pobierz plik brzuszki jpg
Antylopka
Potrojna mamuska
elena - jaka seksowna ciężaróweczka z Ciebie
reklama