reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

reklama
Myangel dzięki wielkie :) no wybłyszczony bo smaruję się jak wściekła teraz;P Na piersi pojawiły mi się jakieś pierwsze rozstępy i zaczęłam lekko panikować;) Wiem, że jak mam je mieć to będę- pomimo wszelkim specyfików, no ale smarować się nie zaszkodzi.

Antylkopka właśnie tak ostatnio jak patrzyłam na Twój brzuszek to wydawał mi się podobny do mojego:) tylko Ty szczuplejsza no i wyższa chyba więc ładniej Ci proporcjonalnie:) ja mam jakieś 172cm bez kapci ;)

Myangel dzięki wielkie :) no wybłyszczony bo smaruję się jak wściekła teraz;P Na piersi pojawiły mi się jakieś pierwsze rozstępy i zaczęłam lekko panikować;) Wiem, że jak mam je mieć to będę- pomimo wszelkim specyfików, no ale smarować się nie zaszkodzi.

Przynajmniej skór nie bedzie sucha. Mnie roztepy 4 dni przed porodem wyskoczyły a na piersiach mam wiecej niz na brzuchu ale jakos mi niespecjalnie przeszkadzaja, moze dlatego, ze rzadko zdarza mi sie paradować z piersiami na wierzchu :D

Dziewczyny a to mój brzusio - z poprzedniego tygodnia (zdjęcie robione w poniedziałek) i z terźniejszego (robione dzisiaj). Ja tam widzę różnicę a to tylko jeden tydzień!

Pobierz plik brzuszki jpg

Podajze 34 tydzień.

30.10.10 Ramzes 003.jpg
Tutaj 33 tydzień.
26.10.10 018.jpg

Zaraz poszukam resztę.

reklama
Do góry