reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
Bodzinka - Ty pisałas, że tak dużo ważysz, a ja tego nie widzę. Brzuszek spory, ale z ta wagą to chyba przesadzasz...
Niestety nie przesadzam...97 kg...W karcie ciaży..Ale po mnie prawie nigdy nie było widac kg, poza tym jak puchłam po lekach, taka "ubita" jestem.Bodzinka - Ty pisałas, że tak dużo ważysz, a ja tego nie widzę. Brzuszek spory, ale z ta wagą to chyba przesadzasz...
Bodzia fajny brzuchalek i ładna bluzeczka
Asia niezły apartament ma Twoja dzidzia:-)
Elena fajniusi brzuszek - okrągluszek
Carol_ka ładny brzuchalek
Ja już tak dawno nie robiłam zdjęć swojemu brzuchalowi że jak jeszcze tak będę zwlekać to mnie poród zastanie
Asia niezły apartament ma Twoja dzidzia:-)
Elena fajniusi brzuszek - okrągluszek
Carol_ka ładny brzuchalek
Ja już tak dawno nie robiłam zdjęć swojemu brzuchalowi że jak jeszcze tak będę zwlekać to mnie poród zastanie
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Bodzinka zaraz przełożę cie przez kolano i dostaniesz po pupie! Jaka maszkara?? GDZIE?!?! Wyglądasz REWELACYJNIE! Naprawdę piękna z ciebie kobieta a tych kg o których pisałaś kompletnie nie widać! Brzuszek spory ale przecież ty w ciąży jesteś i to zaawansowanej
Asia brzuszek ideał - nie za duży, nie za mały lecz w sam raz)
Asia brzuszek ideał - nie za duży, nie za mały lecz w sam raz)
Dzięki dziewczyny.Ja tam u żadnej tych kg nie widze. a chodziło mi, że wlos w nieładzie, zero makijażu, biżuterii... a nic mi sie nie chcialo przez te dwa dni robić, bo miałam spadek formy. Ale jutro musze wygladac bo Małż w domu.
reklama