reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

PB100514.jpgA to nasz apartament z dzisiejszego dnia:-)
PB100515.jpg

reklama
Bodzinka - Ty pisałas, że tak dużo ważysz, a ja tego nie widzę. Brzuszek spory, ale z ta wagą to chyba przesadzasz...
Niestety nie przesadzam...97 kg...W karcie ciaży..Ale po mnie prawie nigdy nie było widac kg, poza tym jak puchłam po lekach, taka "ubita" jestem.

Bodzia fajny brzuchalek i ładna bluzeczka:tak::tak:
Asia niezły apartament ma Twoja dzidzia:-)
Elena fajniusi brzuszek - okrągluszek:tak::tak:
Carol_ka ładny brzuchalek:tak::tak:

Ja już tak dawno nie robiłam zdjęć swojemu brzuchalowi że jak jeszcze tak będę zwlekać to mnie poród zastanie:shocked2:

Bodzinka zaraz przełożę cie przez kolano i dostaniesz po pupie! Jaka maszkara?? GDZIE?!?! Wyglądasz REWELACYJNIE! Naprawdę piękna z ciebie kobieta a tych kg o których pisałaś kompletnie nie widać! Brzuszek spory ale przecież ty w ciąży jesteś i to zaawansowanej:p

Asia brzuszek ideał - nie za duży, nie za mały lecz w sam raz:))

Dzięki dziewczyny.Ja tam u żadnej tych kg nie widze. a chodziło mi, że wlos w nieładzie, zero makijażu, biżuterii... a nic mi sie nie chcialo przez te dwa dni robić, bo miałam spadek formy. Ale jutro musze wygladac bo Małż w domu.

Bodzinka Ty zawsze wyglądasz jak modelka. Na każdym zdjęciu wychodzisz dobrze, nawet jak piszesz, bez tych dodatków. Ładnemu zawsze ładnie :)

reklama
Kochane jesteście, od razu mi lepiej. Ale tak patrze na mój brzuszek i wuierzyc nie moge, ze on takie rozmiary ma i, że moge skarpetki ubrać!!!!

Do góry