reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Renczysia - ehh, szczupła to ja byłam te 13 kilo temu. W 37 tygodniu czuję się bardziej jak hipopotam ;-) Ale zdziwiłam się, że z tyłu tak bardzo ciąży nie wydać, bo u mnie dziewczynka, a wszyscy mówili, że dziewczynki właśnie idą w biodra i brzuch powinien być taki rozlazły na boki.

Ściema :) Ja mam chłopaka i poszło mi w biodra przede wszystkim ;) Brzuch niedawno zaczął mi rosnąć. Ale faktycznie - raczej do przodu, a nie na boki :)

reklama
Renczysia - ehh, szczupła to ja byłam te 13 kilo temu. W 37 tygodniu czuję się bardziej jak hipopotam ;-) Ale zdziwiłam się, że z tyłu tak bardzo ciąży nie wydać, bo u mnie dziewczynka, a wszyscy mówili, że dziewczynki właśnie idą w biodra i brzuch powinien być taki rozlazły na boki.
Ach takie czary - mary jak to, że dziewczynki odbieraja urode.

A to mój gigant (124 cm) w 37 tc:
27 tc  4.jpg
Jak same widzicie najpierw brzuch potem długo długo nic, biust dalej długo dlugo nic i w końcu wchodzi Wiola:cool2:
27 tc  2.jpg

no no ładne brzuchy :)

ćwietka- jesteeeem w szoku :p

Mój dzisiejszy brzuszek 35t3d, wg usg 37t0d

115,5 cm :)

Załączniki

• 20101108927.jpg
    20101108927.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 73
Ach takie czary - mary jak to, że dziewczynki odbieraja urode.

mój lekarz, jak mu pokazałam w pierwszej ciązy jakieś wypryski paskudne na plecach to się uśmiechnąl i powiedział: "powiem pani dwie mądrości ludowe - będzie dziewczynka, bo odbiera mamie urodę, a druga - to będzie chłopak, bo to zmiany hormonalne. a prawda jest taka, że w ciązy dużo rzeczy się zmienia i większość z nich jest całkiem normalna, choć mocno indywidualna"

wiolcia - humorek Ci dopisuje nie mniejszy od brzuszka:)

reklama
Dziewczyny nie wiem jak Wam ale mnie się te ostatnie tygodnie tak dłużą, ześwirować można a tu jeszcze miesiąc oczekiwań!
Poniżej efekt mojej nudy :)

ewolucja.jpg

Do góry