reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

aż mi się głupio przyznać, ale z nóg to ja w ciązy nie jestem zadowolona, bo uda i biodra mi przytyły...
trzeba poczekac na karmienie, to znowu schudną, a póki co nie marudzę zbytnio, bo mój M by się wkurzał na mnie
a klapsa w dupkę chcesz?????????????? !!!!!!!!! hehehe chciałabym taką w rok po urodzeniu mieć!!! :000 brzuszek śliczny:)
A tą dziewczynką mnie coś zszokowałaś!!! rozwiń temat... :/

reklama
Antylopka jakie ty masz zajebiste nogi!! dłuuugie, szczupłe jak u modelki. Brzuszek śliczny i spiczasty :D
Asia1981 mam nadzieję, że biust juz nam taki nie zostanie bo się załamię normalnie:/
Sarka ponoć we Francji urodziła 10-letnia dziewczynka córkę (pochodzenia romskiego) z czego matka tej dziewczynki (czyli babka) jest dumna a ojcem jest 13-latek mieszkający w Rumunii.

A tą dziewczynką mnie coś zszokowałaś!!! rozwiń temat... :/
to w hiszpanii. Matka ją ściągnęla z Rumunii, od jej ojca, 2 tygodnie temu i zgarnęła 2,5 euro becikowego."Córka już się nie spotyka z ojcem dziecka. Rozstali się" - ten tekst już mnie całkowicie powalił na kolana....
rozstali się, jakby związek jakiś tworzyli. W ich kulturze to ponoć normalne, dla mnie to chore....

Cudne brzusie:)

Co do biustu, to mój gdzieś ostatnio zniknął. Tzn urósł w ciąży o dwa numery, choć już wcześniej był spory, ale duży brzuszek powoduje, że prawie go nie widać. Jak ja bym chciała mieć taki jak wcześniej, bo nie moge dostać stanika do karmienia w odpowiednim rozmiarze:/

to w hiszpanii. Matka ją ściągnęla z Rumunii, od jej ojca, 2 tygodnie temu i zgarnęła 2,5 euro becikowego."Córka już się nie spotyka z ojcem dziecka. Rozstali się" - ten tekst już mnie całkowicie powalił na kolana....
rozstali się, jakby związek jakiś tworzyli. W ich kulturze to ponoć normalne, dla mnie to chore....

Antylopka Sarka ponoć we Francji urodziła 10-letnia dziewczynka córkę (pochodzenia romskiego) z czego matka tej dziewczynki (czyli babka) jest dumna a ojcem jest 13-latek mieszkający w Rumunii.

:szok::szok::szok: o ja pier...olę!!!!!!!:crazy::crazy::crazy:

tak sobie myslę że z punktu biologii to nawet dziwaczne bo kurcze 10 lat!!!! ja jeszcze okresu nie miałam...rodziców to zamknąc powinni za jakąś pedofilię za zabawę dziećmi w rodziców!!!

Ostatnia edycja:
A slyszalyscie ze w ogole najmlodsza istota w historii, ktora urodzila dziecko byla pieciolatka w 1939 roku:szok:
Wiolcia nie ma szans zeby nam taki zostal:no:Przy karmieniu moze jeszcze troche napecznieje ale w miare jak nasze dzieciaczki beda spijaly mleczko to nam zacznie opadac.Tylko najgorsze zeby nie sflaczaly za bardzo:-D

antylopka kobieto FANTASTYCZNIE!!!! Ja bez ubrania brzucha nie pokaże ze miliony....
A tu zdjęcie pod tytułem.
" do wstawanie dzwig poprosze..."

a co do tej dziewczynki....Boże...Ja nie chce o tym myśleć...Ja miałam 14 lat jak byłam molestowana a do dzis mam slady na psychice...A urodzic w takim wieku...Kultura nie kultura...20 lat i 10 letnie dziecko...Normalnie wyć sie chce...

Troszkę zarzucę fotkami
34 tydzień, 13 kg na + i 109 cm w pasie.
34tydz.jpg

34tydzie.jpg

34tydzie.jpg

34tydz.jpg

34tc.jpg

Bodzinka śliczny brzuszek :) Ja z takiej pozycji też bez dźwigu nie daje rady się podnieść hehe :)
Ha-NN-aH tobie podobnie ja Antylopce ktoś piłkę dokleił z przodu :) Super wyglądasz z brzuszkiem :) Już dawno miałam ci napisać że mam identyczne łóżko :)

reklama
Do góry