reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Renczysia, Bodzinka, Ainah21,Olkale, ha-nn-ah, Cwietka, Krolcia, Myangel, Elena , Asia 1981 dziewczyny macie bardzo urocze brzuszki-okrągluszki :-):-):-):-)

Brzuszki śliczne dziewczyny. Ja sobie przypomniałam że tęskniłam za brzuszkiem po porodzie i ruchami maluszka więc korzystajmy póki jeszcze możemy :)

ja tęskniłam za ruchami ale brzuszkiem samym w sobie nieeee :)....

super brzuszki, każdy jeden śliczny!:p

Ale superanckie brzusie:tak:
Wiolcia ja tez mam ten problem z biustem opierajacym sie na brzuchu az mi czasem wstyd przed mezem i w sumie biustonosz to tylko zmieniam ale mam go na sobie nawet w nocy bo mi cyce faluja na wszystkie strony:wściekła/y:

Asiu jak ja doskonale wiem co czujesz... Mnie mój mąż mówi że wyglądam jak bożek płodności z wieeeelkimi cycami i dużym brzuchem :] ja też stanika nie ściągam - śpię nawet w nieusztywnianym a rozebrać się przed mężem mi wstyd:/ Ja chce moje 75C :(

ainah21 - obiecałam, wiec wklejam fotki. Zdjęcie z przodu w ogóle jakoś nie pokazuje tego brzuszka, ale z boku widać na ile do przodu wystaje, hehe

a co do biustu, to akurat tutaj mam sportowy stanik, nie żadem podtrzymujący, więc tak samo wygląda bez stanika
brzuszek z Adasiem, 37t 1d ciąży

Załączniki

• 03.11.2010 012.jpg
    03.11.2010 012.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 106
  • 03.11.2010 010.jpg
    03.11.2010 010.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Antylopka, widzę na ścianie patriotyzm lokalny ;) Pałac kultury powinniście sobie powiesić ;P
Pozazdrościć nóg... Aż mnie nostalgia wzięła... 8 miesięcy temu powiedziałabym jeszcze, że moje są podobne (może z szerszymi biodrami ;)), ale teraz nie odważę się na głoszenie takich herezji... ;) Ech...

No i 38 tydzień Ci się zaczął. To już możesz rodzić! Ale fajnie :)

Do góry