reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słaba kreska na tescie

MrsBookBook

Zaciekawiona BB
Witajcie kochane, przychodzę do Was z moim testem. Dziś rano robiłam i nie wiem wydaje mi się pozytywny. Zaznaczę ze mam nie regularne cykle i to dosyć bardzo. Staramy się od czerwca. Tak się składa ze jutro mam wizytę u ginekologa🙈. Jak myślicie pozytywny czy negatywny?

Załączniki

• 7DFAD8DA-661C-4EC9-93C3-98EA83E97C2D.jpeg
    7DFAD8DA-661C-4EC9-93C3-98EA83E97C2D.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 298
reklama
Witajcie kochane, przychodzę do Was z moim testem. Dziś rano robiłam i nie wiem wydaje mi się pozytywny. Zaznaczę ze mam nie regularne cykle i to dosyć bardzo. Staramy się od czerwca. Tak się składa ze jutro mam wizytę u ginekologa[emoji85]. Jak myślicie pozytywny czy negatywny?
Wg mnie coś nieśmiało przebija [emoji3526] jak masz możliwość to zrób jeszcze jeden najlepiej o czułości 10 a jutro na betę [emoji16] gratulacje

Ja też miałam bardzo blada ale dlatego,ze z niecierpliwości zrobiłam 3dni przed OM... powtórzyłam na drugi dzień i już była mocniejsza. Hm ale jak jest kreseczka:) to moje gratulacje! :) wczesna ciąża

Ja też miałam bardzo blada ale dlatego,ze z niecierpliwości zrobiłam 3dni przed OM... powtórzyłam na drugi dzień i już była mocniejsza. Hm ale jak jest kreseczka:) to moje gratulacje! :) wczesna ciąża
Narazie jeszcze dziękować nie będę. Jutro mam wizytę u ginekologa mam nadzieje ze potwierdzi 🙈☺️

Narazie jeszcze dziękować nie będę. Jutro mam wizytę u ginekologa mam nadzieje ze potwierdzi 🙈☺️
Pewnie potwierdzi ;) bo cos tam będzie widać, moje blade kreseczki były na etapie 5tyg. Spodziewałam się pięknego zarodka ;D ,a jedyne co widziałam to pusty pęcherzyk....
W każdym razie trzymam kciuki !

Jeśli ten testy jest pozytywny to ciąża jest jeszcze młodziutka więc i beta jest maleńka.
Lekarz to może potwierdzić ciążę przy becie powyżej 1000, no ale wtedy kreski raczej już nie pozostawiają wątpliwości
Jasne, ale najwyżej pobierze mi krew i zbada będę ☺️

reklama
Na pewno coś tam widać, natomiast lekarz raczej niczego jeszcze w usg nie zobaczy. Tak jak napisano wyżej, usg wyłapuje ciążę przy becie w okolicach 1000 , dlatego najpewniej skieruje ciebie na badania bety i zaprosi na wizytę za jakieś ... 2 tygodnie.

Do góry