reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja porcje mleka dzielę na pół. Pół porcji daje mleka, a pół wody. Od 14 mca. Wczesniej dawałam trochę mleka jako dodatek. Albo jogurt czy ser biały.

Mój, podobnie jak u Dominiki, bezbutelkowy. Je wszystko sam albo łyżeczką.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój pije mleko krowie. Mam prosto od krowy.

Ewą gratuluję drugiego syna.

Ja na gwiazdkę kupiłam namiot i tunele z Ikea, wózek z klockami drewniany, pluszaki szczur i świnka i warzywa i fotel obrotowy jajo :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

O ten namiot i tunele są fajne [emoji4] Ale my się chyba będziemy przeprowadzać więc na razie nie da rady.

Ja to w ogóle myślałam żeby uszyć tipi. Strasznie mi się podobają. Ty Kulka to na pewno byś sobie poradziła. Moje pewnie byłoby koślawe [emoji23]

Chciałabym juz być po przeprowadzce i zacząć trochę uposażać mieszkanie [emoji16]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

O Ewa no to super, że się przeprowadzacie :) ja na razie nie planuje. Mam nadzieję, że już na swoje jakby co hehe

A tipi fajne, tym bardziej jak będziesz miała dwóch lobuzow :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewa - powodzenia w przeprowadzce :)
My się zaczęliśmy remontować we wrześniu I już miesiąc temu prawie skończyliśmy, teraz ciągną się takie "drobiazgi" ;) najgorsze to pokończyć.

Ewa gratulacje [emoji4]

U nas od listopada ciagna sie choroby ale to normane jak dziecko chodzi do zlobka [emoji4] mam nadzieje ze po nowym roku bedzie yroche spokojniej mamy 9 zebow czekamy na kolejna 4 [emoji6] z Kuby tez jest lobuz corka byla spokojniejsza [emoji4]

Dominika a ty widze czujesz sie kwitaca i jak bylas na usg przed swoetami pkazala dzidzi kim jest ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niania - współczuję choróbsk :( dużo dzieci żłobkowych niestety choruje.

Nie wiem jeszcze ;) nie byłam na USG, miałam umówioną wizytę,ale miałam kiepskie wyniki badań i poszłam do innego lekarza specjalisty na konsultacje. Następną wizytę z USG mam 19. Stycznia.
Ale już też powoli mam spadek formy, już 3ci trymestr zaczynam.

Do góry