reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Chyba spróbuję jutro ugotowac też... i zobaczymy czy mojemu posmakuje czy sama będę musiała zjesc;)) tak na marginesie dawalyscie dzieciom banana już? I z takiego normalnego papke czy ze słoika? Bo dla mnie jakiś dziwny smak mają te że słoiczka

reklama
ja czytalam ze banan blizej 12 niz 6mc wiec sie wstrzymam w ogole z owocami nie szaleje na razie kawalek suszonego jablka dostala do ciumkania [emoji16]

A ja jak widzę że na słoiczkach itp jest napisane od 4mca to ufam naiwnie że Oni się na tym znają i ze można... ze ja zaczelam wcześniej to w sumie nie dawałam jeszcze takich rzeczy ktore sa od 6-go. Oprócz kaszki. Coś w tym pewnie jest bo truskawek też się nie powinno dawać chyba do roku a kaszki truskawkowe są od 6mca i chyba widzialam też w różnych mieszankach owocow

Ja kupiłam płatki jaglane i miksujemy z jabłkiem. Smakują mu.

Banana też dawałam i nic mu się nie działo. Generalnie to dawałam mu wszystkie warzywa i owoce jakie są teraz dostępne. Trochę mnie denerwuje ta pora roku, bo dużo tego nie ma. I weź tu rozszerzaj dietę na 4 warzywach: marchewce, brokule, ziemniaku i pietruszce ehhh. Chyba dynie kupie w słoiczku, trudno się mówi.

W przyszłym tyg wprowadze gluten. I mam nadzieję, że będzie ok.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mi sie skonczy ta kaszka jaglana to tez wyprobuje zwykle platki bo mam :) a od czego najlepiej gluten zaczynac? Od mannej?

n59y6iye227k1jnm.png

Jajko chyba od 8 mca, ale to gotowane. Jajecznice to nie wiem.
Dziewczyny czy przy wprowadzaniu warzyw dawalyscie raz czy 2 razy dziennie to samo warzywo po kilka łyżek?

reklama
Do góry