reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

My długo. Około roku [emoji47]

Mąż ma cukrzycę typu 1 i już myśleliśmy że w ogóle nie będziemy mieli. Na szczęście się udało. A najlepsze było to, że test robiłam na delegacji w Niemczech. Musiałam siedzieć i na tel tłumaczyć sobie z niemieckiego instrukcje obsługi [emoji23]

Tylko mi trochę szkoda, że mąż przez tel się dowiedział.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My się staraliśmy jeden cykl albo dwa... doszliśmy do wniosku , że zobaczymy co to będzie. Mnie lekarz mówił, że mogę mieć problem bo często blokowala mi się miesiaczka przez torbiele i straszył pcso. Miał wspaniała minę jak przyszłam potwierdzić :) ale ciążę prowadziła inna lekarka.

atdctrd8ammce1aq.png

Hej.
Kasze jaglana faktycznie trzeba wyplukac bo inaczej goryczka mozec zostac.

U nas zaskoczylo za pierwszym razem. Stwierdzilam, ze co ma byc to bedzie ale nie wierzylam, ze sie uda bo zazwyczaj trwa to pare miesiecy. A tu sie okazalo, ze sa dwie kreski na tescie :)

Dodam, ze wczesniej sie nigdy nie staralismy. Raczej bylo odwrotnie. A wtedy stwierdzilismy, ze jak sie uda to spoko a jak nie to tez sie nic nie stanie:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
74dii09ku6mxcfne.png

Jejku napisalam dlugiego posta i tel mi sie zawiesil i od nowa musze pisac.
U nas piekna wiosenna pogoda wiec cale dnie spedzamy na spacerkach[emoji3] i dobrze bo siedze w domu a dupa rosnie[emoji20]
Noce dalej kiepskie. Mlody sie wybudza na 2-3 godziny i trzeba sie z nim bawic[emoji3]

Co do staran to my postanowilismy "nie uwazac" i w pierwszym miesiacu sie nie udalo. W nastepnym sprawdzilam dokladniej kiedy mam dni plodne no i sie udalo[emoji3]

Dziewczyny ja tez Was dodalam na snapie

zrz63e5ehh2r0bb8.png

Ja często gotuje zupę z kaszą jaglaną, albo jaglanka z miodem w formie deseru, można na różne sposoby. My wszyscy lubimy ja tylko trzeba dobrze wypłukać bo w przeciwnym razie jest gorzka.
Dzisiaj się wyspałam, jak miło:)
Dodałam Was na snapie:)

Dziewczyny ja nie ogarniam tego snapa. To jest ta żółta aplikacja z białym duszkiem?

Czy jak dostałam od was zaproszenia, to nie powinnam mieć jakiegoś powiadomienia?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej to ja pochwale moją Misie że też przesypia noc teraz kiedy je kolacje to śpi tak miedzy 21:30/22 do 7 rano
Co do starań nam zeszło 3,5 roku

Do góry