reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Effa moja z dnia na dzień przestała ufać obcym. Nagle patrzy z powagą na innych lub jak widzi mężczyznę ciemnego to płacz czasem. A na rehabilitacji też była niezadowolona że obca babka ją trzyma. Także narazie sie ciesz. Bo ja narzekalam że moja to by do wszystkich poszła a zmienilo jej sie kilka dni później. Przez to jak mój M wiecej pracuje to też woli jak mama usypia i sie zajmuje wiec nie wywołuj wilka z lasu [emoji23][emoji23][emoji23]

wniddf9hpcb059dp.png

reklama
Paper co dzieci mają z tym szczypaniem sutkow, cholera Igi zawsze mnie szczypie jak nie mam stanika. W ogóle mnie bije haha mąż mówi, że on nie kuma i za surowo mówię do niego ale ja jestem po prostu stanowcza.

atdctrd8ammce1aq.png

Moja też szczypie drapie. Szczególnie jak jest w nosidle.
A tate jak ostatnio podrapała to miał szrame na buzi przez pare dni[emoji23][emoji23]

wniddf9hpcb059dp.png

Polcia nie pomyśleli, że to Ty taka drapieżna?;)
Moja przy karmieniu ściska mnie za rękę, szyję boli a zwłaszcza jak paznokcie ma już do obciecia.
Na obcych różnie reaguje do niektórych się śmieje, a do innych płacze. Jest tylko jedna ciotka, która zawsze jak wejdzie do nas to ona okropnie placze, nie lubi jej a ja się wcale nie dziwię;)

Agnes u mnie w rodzinie wysyp dzieci był w 2009 roku;) mam 3siostry i brata i wszyscy mieliśmy dzieci... pierwsze w lutym, mój w marcu, potem kwiecień, sierpień i wrzesień, i w styczniu 2010 męża siostra;) tak ze bylo ciekawie jak się spotykaliśmy na imprezach rodzinnych. I w sumie cały czas można porownywac, a dzieciaki w tym samym wieku to też mają dobry kontakt;)

Dziewczyny które karmią piersią Maluchy które mają zęby... poczulyscie już kiełki na sobie?;) mój po ponad dwóch tygodniach w ciągu dwóch dni już zdążył mnie cepnac kilka razy jak się przy jedzeniu denerwowal;(
Fajnie jak są prawie o tym samym czasie urodzone☺.
Mój Juz Mnie Kilka razy ugryzl. A jak się śmieje jak mowie ojojoj nie wolno

Mój Igi ostatnio płakał jak teściowa zobaczył :D tak to wszyscy mogą go na ręce brać
Szczególnie nasi kumple są uwielbiani [emoji5]

atdctrd8ammce1aq.png

Jakie sliczne dwa zebulki :)

Niechciejcie wiedzieć co ja muszę się napajacowac przed nim żeby się usmiechal do zdjecia

Mati już rozpoznaje znajome twarze. Chociaż czasem nawet jak tatuś wróci po całym dniu z pracy to robi podkowke ale zaraz jakby zajarzyl ze to tatuś i się usmiecha

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry