reklama
Papier a jak twoje dziecko teraz sypia? Miałaś z tym problem od początku? Bo my praktycznie od przyjazdu ze szpitala mamy problem ze spaniem. Mój syn jak był noworodkiem nie uwierzysz nie spał całe dnie, czy go nosiłam czy hustalam potrafił usypiać i budzić się co 10min tak jakby coś go wybudzalo. Jedynie w nocy na brzuchu potrafi przespać do 3godz, wózek go zawsze parzyl. Teraz niby trochę lepiej ale co ja się muszę okombinowac zeby trochę pospal. Gdzieś wyczytałam że to może być refluks utajony bo on nie ulewa, niewiem muszę zapytać o to lekarza i zrobić mu usg brzuszkaasiu plakanie z powodow, ktore wymienilas nie beda powodowac wytwarzania sie kortyzolu bo jak dziecko ma kolke czy ida mu zeby i placze to je nosisz do porzygu zeby mu bylo lepiej wiec nie jest zostawiane samo sobie, a wlasnie o negatywny wplyw tego zostawiania chodzi. ja sie wczytywalam w nastepstwa niedoboru snu bo moje dziecko ma problem z tym zeby sie wyspac ale jakos inaczej sobie radzimy nie piszemy tego zeby cie atakowac tylko przedstawiamy druga strone gdyby ktos sie zastanawial nad ta metoda
papercut
Fanka BB :)
ja po przetestowaniu wszystkich mozliwych opcji przykrecilam do lozeczka kolka i w dzien i wieczorem usypiam bujajac w lozeczku jak w wozku chyba, ze wpadnie w histerie ze zmeczenia to lulam na rekach i w polsnie odkladam do lozeczka i nim bujam a w nocy biore do swojego lozka
edit aha i w kokonie z szumisiem [emoji23]
edit aha i w kokonie z szumisiem [emoji23]
Ostatnia edycja:
No u mnie sprawdziło się bujanie na kolanach a później przekładam do wózka tylko jest problem bo za chwilę pobudka i od nowa jazdaja po przetestowaniu wszystkich mozliwych opcji przykrecilam do lozeczka kolka i w dzien i wieczorem usypiam bujajac w lozeczku jak w wozku chyba, ze wpadnie w histerie ze zmeczenia to lulam na rekach i w polsnie odkladam do lozeczka i nim bujam a w nocy biore do swojego lozka
sierpniowka
Kayah to będziemy dwie samotne w walentynki. Mój tez wróci dopiero po 23 [emoji23][emoji41]
reklama
sierpniowka
Paper nie swiruj mi tutaj bo Ty cwaniaku idziesz do kina [emoji23]