reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja ide tez do kina na Greya ale w niedziele z siostrą szwagierką i kuzynką. Mój M nie trawi tego filmu wiev robimy sobie babski wypad. Co do walnetynek nie wiem jak mój w pracy jak długo to tylko kolacja romantico:p

wniddf9hpcb059dp.png

My poszliśmy dwa lata temu nwalentynki i .. nigdy nie widzialam tak nudnego filmu. Książki mi się podobały, była nastawiona na coś więcej niż jedna scena i jak dla mnie zero namiętności, liczyłam na taki dreszcz emocji a tu lipa[emoji23] Patrzyliśmy na zegarek tylko kiedy się skończy. Ten trailer wyglada dużo lepiej wiec dajcie znać jak film.

Właściwie nas też nie powaliła 1 część Greya z tym, że wyboru za bardzo nie było a mama od święta zgodziła się zostać z Adasiem więc idziemy z nadzieją, że druga część będzie lepsza :)

Ja tez jestem filmem rozczarowana. Zero chemi miedzy glownymi bohaterami. I jakos mi ten aktor nie pasuje do roli Graya niestety.
Do kina sie nie wybieram ale film na pewno obejrze na necie.
Ten moj idealny mezczyzna to maly zdrajca[emoji12][emoji12][emoji12] Caly dzien mowi TATA. A gdzie "mama" ja sie pytam?

zrz63e5ehh2r0bb8.png

Mój mąż ma alergie na ten film. Wyjść nie damy rady, po cichu liczę na jakieś kwiaty [emoji16]

Mój syn mnie dzisiaj rozbroił totalnie. Leżę sobie na jednym końcu łóżka. Mąż położył synka na drugim. Patrzę a on się turla w moja stronę. Doturlał się do mnie i przysięgam spojrzał na mnie oczami kota ze Shreka, walnął swój zabójczy uśmiech, ja uśmiech odwzajemniłam a następnie. ...

Syn otworzył buzię, co w jego języku znaczy: daj cyca!

Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

Coś czuję ze chłopak będzie miał w przyszłości powodzenie [emoji16]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry