Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aza, ale mleko pije normalnie?W butelce. To nie chodzi o sposób, jak ona tylko poczuje co to jest, to jest krzyk.
Moja od zawsze jest antywozkowa. Ostatnio trochę lepiej tzn czasem nie płacze ale zazwyczaj jest mniejszy lub większy placz na początku przez 10-15 min a później zasypia. A spacerówki tez nie lubi? Miałam nadzieję że w spacerowce jest juz lepiej. Może lepiej jest jak juz będzie w spacerowce na siedząco bo na leżąco to mało widzi i nudy?Hej dziewczyny czy miałyście może problem wozkowy z waszymi maluchami? Bo jak zawsze mój mały zasypiał na spacerze tak teraz nie będzie w nim leżał i koniec kropka tylko wrzask i ryk. Jest już w spacerówce i nie mam pojęcia co mogę zrobić żeby chociaż chwilę w niej wysiedzial