reklama
polcia177
Fanka BB :)
Czy jakieś dziecko jest jeszczr co sie nie przewraca z pleców na brzuch? Moja konczy w niedziele 5miesiecy i jedynie jak na bok ją położę to wtedy tak. Ale ona nigdy nie lubiła no bok i w ogole sama nie potrafi na bok sie przekręcić. Powinnam już sie martwić?
Moja zawsze kochała wózek od razu zasypiała a teraz też potrafi marudzić.
Chyba normalne, nasza się zaczęła przewracac niedawno (4.5 mca) i jak jesteśmy u lekarzy to mówią ze to dość wcześnie. Poza tym nie martw się, to się zmienia w jeden dzien. A lubi leżeć na brzuszku? U nas poszło szybko jak polubiła brzuszek i jak trochę ja poturlalismy, żeby pokazać że może się przekrecac.Czy jakieś dziecko jest jeszczr co sie nie przewraca z pleców na brzuch? Moja konczy w niedziele 5miesiecy i jedynie jak na bok ją położę to wtedy tak. Ale ona nigdy nie lubiła no bok i w ogole sama nie potrafi na bok sie przekręcić. Powinnam już sie martwić?
AgnesAgnes
Polcia mój też nie przekręca się sam i nie lubi na boczku. Na brzuszku trochę dłużej teraz zaczyna leżeć. A Wcześniej tylko go kładlam to placz.
AgnesAgnes
Mieliśmy mieć wczoraj druga dawkę 5w1 i znów przełożyłam bo skórę ma gorsza. Dziś się tylko utwierdzilam ze zrobiłam dobrze bo dostał kataru. Mam nadzieje ze się nie rozwinie to w jakąś grypę. Mój starszy pierwsze przeziębienie miał grubo po roku z tego co pamiętam a Filipek tak szybko :-(
A
a_gosc
Gość
No to musi być bolesne. A Tośka jak się ją karmi to wbija zęba w tą plastikową łyżeczkę. Muszę jej dawać aż pod samo podniebienie, bo się zębem nabija.
polcia177
Ona lubiła leżeć na brzuszku dość szybko potem nagle przestała i marudziła teraz znowu lubi. Też pokazuje jej jak sie turla. I na bok jak ją kładę tak stabilnie to sie przekreci na brzuszek ale sama nie potrafi na boczek i tu jest ta przeszkoda myślę.Chyba normalne, nasza się zaczęła przewracac niedawno (4.5 mca) i jak jesteśmy u lekarzy to mówią ze to dość wcześnie. Poza tym nie martw się, to się zmienia w jeden dzien. A lubi leżeć na brzuszku? U nas poszło szybko jak polubiła brzuszek i jak trochę ja poturlalismy, żeby pokazać że może się przekrecac.
reklama
marlenkawww
Zaciekawiona BB
Mój też się nie przewraca z pleców na brzuch i z brzucha na plecy. Nie ma też jeszcze zębów ale gryzie wszystko i budzi się często w nocy więc może to to.A tak sucha skóra oby nie atopowa do alergolog dopiero idziemy.W czym kąpać, czym smarować?Narazie kapie w Emolium ale może jest coś lepszego dla takiej skóry? 5 miesięcy kończymy za 5 dni.I mój chudzik ważył wczoraj 6,5 kg.Karmię go nadal tylko piersią.Odstawiłam laktoze.Ale czy to coś daje sama nie wiem.