reklama
Ja dynie chyba podam jutro, dziś jeszcze spróbuję z tym brokułem. Zjadła tak z 2-3 łyżeczki. Nie chcę też jej dużo dawać, żeby się nie zniechęciła. Kupiłam w rossmanie takie małe słoiczki po 80g, ale tylko dynia i brokuł. Inne są większe. Marchewkę musiałam ja dojadać.
Effa84
Fanka BB :)
Ja na chwilę, bo muszę syna pochwalić, bo ciągle nie wierzę w to co się stało.
W sb byliśmy na pobraniu krwi [emoji46]
Ogólnie to nie mogę patrzeć nawet jaki mi pobierają, a jak zobaczyłam jaką grubą igłę lekarz wyciągną i że chce wbić ją w taką małą rączkę, to myślałam że przywalę mu w pysk mówiąc kolokwialnie.
Mąż zaczął mówić i stroić miny do małego, żeby tylko rozproszyć jego uwagę, ja tylko stałam i się blado uśmiechałam ciągle mając w głowie tą pięść na twarzy lekarza.
A młody co? Przy wbijaniu lekko się skrzywił, a później uśmiechał się i gadał. Normalnie szczękę musiałam zbierać z podłogi .
Oczywiście mąż dumny jak paw wychodził z gabinetu, że ma takiego dzielnego syna. A ja to się wyczołgałam.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
W sb byliśmy na pobraniu krwi [emoji46]
Ogólnie to nie mogę patrzeć nawet jaki mi pobierają, a jak zobaczyłam jaką grubą igłę lekarz wyciągną i że chce wbić ją w taką małą rączkę, to myślałam że przywalę mu w pysk mówiąc kolokwialnie.
Mąż zaczął mówić i stroić miny do małego, żeby tylko rozproszyć jego uwagę, ja tylko stałam i się blado uśmiechałam ciągle mając w głowie tą pięść na twarzy lekarza.
A młody co? Przy wbijaniu lekko się skrzywił, a później uśmiechał się i gadał. Normalnie szczękę musiałam zbierać z podłogi .
Oczywiście mąż dumny jak paw wychodził z gabinetu, że ma takiego dzielnego syna. A ja to się wyczołgałam.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mlodemu od paru dni dodaje troche kleiku ryzowego do mleka. Tego trzeba troche wsypac zeby sie zagescilo a i tak nie zawsze wszystko mi sie rozpuszcza. Musze mu kupic butelke z wiekszym przeplywem bo raz jak mu lepiej zagescilam to sie meczyl przy piciu. Ale ogolnie dobrze przyjal nowe jedzonko wiec gitara. Za niedlugo wkrocze z warzywami chociaz juz mnie korci
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
justynahellevoet
a my dziś w szkole u starszaka mikołaja swietowalismy. ale był synek zaqstydzonh haha. już odliczam dni do wyjazdu do polski. jeszcze 2 tyg [emoji1]
reklama
Kayah
Diana ja w dalszym ciagu dosypuje tylko odrobinke. Ale i tak jest bardziej geste. Bede sypac wiecej jak kupie inny smoczek. Mialam identycznie jak Ty. Biedak pol godziny ciagnal butle bo slabo lecialo. A kiedy chcesz dac jakas owocowa kaszke?