reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja po kazdym karmieniu zalewam wrzatkiem choc czasem jak juz mi sie bardzo nie chce albo zapomne to tylko myje i jest ok, malemu nic sie nie dzieje.
Moje dziecie bardzo placze przy odciaganiu aspiratorem.
A dzisiaj pierwszy raz zaczal sie smiac w glos :) no rewelacja ! Jutro konczy 14 tyg :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja z innej beczki czy macie mufki do wózka i jak sie sprawują??

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem zachwycona mufką mam tę co wam kiedyś posyłałam linka z Ali ;)

Kurde zmieniłam dziś butelkę i smoczek (używamy MAM) na +4m
i chyba za wcześnie bo za szybko mu leciało wypił mleko w tzw sekundę ale nie wiem czy to dobrze żeby go brzuszek nie bolał :( na nocne karmienie wrócimy do starych sprzętów na razie,
w ogóle ta butelka +4 już nie ma tego dna antykolkowego ...

Dziewczyny już miałam dawno pytać, macie jeszcze tę linię na brzuchu ????
niby zaraz mija 4m po porodzie a ja tę linię mam nadal ...

Ania ja zmieniam tylko smoczek właśnie dlatego, ze nie ma kolkowego dna. Nie dam mu do 6 nie anty kolkowej bo sie boje. Na oryginalnej ich stronie pojawiła się butelka anty +4 ale nigdzie nie można jej dostać.
Middayjoy zależy .. Kuba jest dzieckiem które wymaga uwagi. Najpierw nie lubił za bardzo, teraz się cieszy bo rusza się i samo go buja, długo nie wysiedzi ale widać, ze lubi ten fotelik.
Aaaa u nas 3 miesiące równe i mam linie jeszcze.

Tez mam linie. Igi w przyszły czwartek kończy 4 msc.

dqpr3e5eajl6ksyw.png

Fajne Mamakulka ☺. Chciałam tez zrobić suwaczki, ale na tel nic nie mogę wkleić w to forum. Musze usiąść kiedyś do kompa. Może wszystkie zrobimy?

reklama
Do góry