AgnesAgnes
Fanka BB :)
Aspirator katarek i nosko są tylko do odkurzacza? Szukam takiego którego nie musze podłączać do niego. Wasze dzieci są spokojne jak im odsysacie katarek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam myslałam ze tylko moja nie może się skupić dłużej niz 3 minuty na jednej zabawce chociaż właśnie przyszedł zamówiony lezaczek babybjorn, pokładam w nim duże nadzieje ;-)Polcia, zależy ile jej dam. Ale daję jej 120-150. Ona jest wiecznie głodna.
Macie jakiś złoty środek, aby dziecko się zainteresowało czymś dłużej niż 5min?
Dzieki☺Nie, ma plastikową , ale jest tak zrobiona, że nie przeszkadza maluchowi.
No tani nie jest ale dorwalam jakąś promocje w empiku i widziałam ze na allegro sprzedać tez można nieźle używany i się skusiłam. A jak Wam się sprawuje ten leżaczek?Middayjoy mam tez ten lezaczek. Dostałam od moich rodziców w prezencie bo moja mama uparła się, ze jest świetny, ze ergonomiczny, ze pobudza ruchy dziecka. Ja sama nie wiem czy bym się zdecydowała bo tani nie jest.