reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mamakulka super ze pomyslalas o tych ktorzy nie maja fb
Sesja po prostu przepiekna. Slicznie wygladasz a Igi slodki i kochany.
Fajnie ze byl taki grzeczny podczas sesji. My tez robilismy sesje malemu ale plakal caly czas. Moze ze 2-3 zdjecia fajne wyszly.

reklama
Mika myślałam, ze Wiktor ma kolki i dlatego podałaś delicol. Mój różnie, trzymam go na sile do 19 żeby zrobić kąpiel, on pomału się już normuje. Paper daj znać czy ta herbatka działa, ja się dalej mecze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mika06 - też mam ten sam kocyk z Pepco :wink: teściowa kupiła.

dian_a - Nikodem ma fajny uśmiech :-D
wogóle bardzo ładne imię :-) :) podoba mi się.

szok z tą miętą!!!
nie miałam o tym pojęcia. chociaż akurat nie piłam dużo, ale w niedzielę do obiadu mama czasem parzy taka świeżą z ogrodu I troche piję

Kayah ja urodzilam 26 sierpnia. Co do figury to musze przyznac ze w ciazy tylko brzuszek mi urosl a i tak byl niewielki. W dzien porodu spotkalismy znajomego to sie pytal czy to 6 miesiac a ja juz mialam lekkie bole i sie smialam ze pewnie niedlugo na porodowce wyladuje i tak tez sie stalo:) a brzuch mi spadl od razu po porodzie w ten sam dzien. Oczywiscie ta skora na brzuchu musi dojsc do siebie ale w spodnie sprzed ciazy wskoczylam od razu:)

Dominika81 dziekuje. Z wyborem imienia dlugo mielismy problem ale w koncu padlo na Nikodema. Usmieszki na razis posyla mimowolne ale mysle ze lada dzien zacznie sie usmiechac do nas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dominika Śliczne masz dzieci, pięknie to wygląda taka duża gromadka:),
Diana, prześliczny Twój Nikodem- myśmy mieli dać tak na imię jak by był chłopczyk.
Gosiek, super razem - i jak synek cieszy się z siostry?

Mayumi - moich rodzonych to trzech, dwójka siositry :happy2:
dian_a - nie jestem aż takim hardcorem (póki co :wink:). z taka małą różnocą wieku bym nie dała rady

reklama
Do góry