reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja juz mam drugą hybryde ale zawsze końcówka w biegu bo mała zaczyna sie budzić i domagać jedzonka. Ostatnio babcia była na spacerku to nie tak źle ale tez ledwo zdązylysmy zrobic hehe
U nog juz gorzej pomalowalam 2tyg temu ostatnio udalo mi sie obciac ale nie pomalować:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mamakulka super pomysl na chwile samotnosci haha ja wczoraj mialam wyrzuty bo powiedzialam, ze ide sie wykapac i zaleglam w wannie zaraz przyszedl co ja tyle robie i przeciez sie umawialismy, ze kapiel wieczorem a w ciagu dnia prysznic, no kabaret [emoji23]

Natchnelyscie mnie na te paznokcie. Przed ciaza rzadko kiedy mialam niepomalowane a teraz jakos nie moge sie zmobilizowac. Jedyne wyjscie to chyba wlasnie jakas hybryda zeby za czesto do nich nie zagladac :)

Zainspirowana Waszymi spacerami z rozbudzonymi maluchami dzisiaj wlozylam do wozka przytomna ale spiaca i oczywiscie jak tylko wyszlysmy na dwor to byl krzyk ale nie dalam za wygrana, szlam dalej i mala usnela, ale byla ulga :D w tym tygodniu bede tak praktykowac[emoji14]
Ale dzisiaj wiatr. Malo mi glowy nie urwalo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś deszcz wiec chyba nigdzie nie wyleze.

Ja tak czy siak mam prysznic wiec nie zalegne w wannie ale ja nie lubię.

Ja przed ciążą nie tolerowalam u siebie niepomalowanych paznokci. I teraz cholera nie malowałam strasznie dlugo. Mam wrażenie , że moje paziksy wyglądają jak parówki bez lakieru. Damn.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Na śmierć zapomniałam o tych zdjęciach a wyszedł cudnie, więc muszę Wam je pokazać. :D

Załączniki

• 636106668793456517.jpg
    636106668793456517.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 91
  • 636106668894608398.jpg
    636106668894608398.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 89
A u nas leje i tak do końca tygodnia:( Ciemno i liście już spadają. Też nigdzie nie wyjdę raczej.
Mała mało mi śpi już przez dzień. Tylko drzemki krótkie. W nocy przynajmniej raz sie budzi.

Moja dziś też pięknie spała od 22- 4 potem zjadła i do rana :) kochana

Nati nie pomogę bo nie mam pojęcia ale myślę że spokojnie możesz poczekać do jutra na wizytę:)

Ja coś ogarnąć się nie mogę miałam ćwiczyć i jakoś brak chęci :/ a w ciąży sobie obiecywałam że po pologu zaczynam i dupa
nie wiem jak tu się zmotywowac

reklama
Zazdroszczę że Wasze dzieci tyle śpią w nocy. Mój jutro 4 tygodnie będzie miał a każda noc inna i na ogół co najmniej połowa bez snu...w dzień potrafi pospać np od 11:30-15 a potem 17-18. Tak myślę czy go siłą nie przetrzymać od 16 przytomnego żeby w nocy pospał...boję się że będzie tak wymordowany że nie będzie mógł zasnąć i będzie długo się awanturował...

Do góry