reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Aza, chyba bym ich pozabijała ! I męża i gości... nie wiem jak można być tak nie myślącym żeby do niemowlaka chorym przyjeżdzac. I jeszcze to zarzadzanie w co ubrać małą, wyszłbym z siebie i stanela obok. Strasznie mnie wpienia jak ktos (tesciowa np) wciska mi swoje madrosci typu nie nos bo rozpiscisz, nie bierz do lozka, nosz k***a to moje i rece i moje lozko, a przede wszystkim moje dziecko. Mam o tyle dobrze ze maz po mojej stronie i mowie mu wprost ze jego matka mnie denerwuje i on ja temperuje :) swoje juz wychowala i tez mam pare uwag co do jej sposobow ale zachowuje to dla siebie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

My dziś idziemy do lekarza. Obie! Mała w nocy chrczala marudzila i dundle same szły. Uwierzcie już wiem jak wygląda katar. Jak mi jej szkoda dusi się charczy. Odciąganie mało daje. Chyba że powtorzysz czynność 15x a Mała dostaje szału już po 3x. Ja też jestem chora i mam zapalenie ucha. Nie wiem jak ogrne ja i siebie u lekarza bo mamy wizyty 10 min po sobie i 2 lekarzy. Chyba czas dzwonić i babcię. Wolałabym by mala jaknajmniej siedziala w zarazkach :-/ ehhh

Mnie mówiono, że jak ktokolwiek w domu jest chory to nie wolno szczepić malucha bo może mieć już infekcje której nie widać.

Aza ja bym im porozwalala głowy. Ja mam dziś nastrój bojowy. Igi leży i gada sam do siebie bo matka zła. O zesral się właśnie. Mój brat się wczoraj z ojcem poklocil i się wyprowadził, moja babka coś jakieś pretensje idiotyczne wczoraj do nas ze nie dzwonimy bo nic nie chcemy a mój mąż ja miał dziś do banku zawozic co już ustalone od tygodnia *****.

Na nikogo nie można liczyć na tym świecie , tylko męża i brata mam normalnych.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka Ty to masz farta do ludzi :p jak nie teściowa coś dowali to ktoś inny się pokłóci lub wyjedzie z pretensją ...ważne że mąż normalny, bo jego masz na codzien ;)

Kulka, męża, brata i syna oczywiście. My na 11.00 mamy być w przychodni. Trzymajcie za Michaske kciuki !
Ja juz oczywiscie lapie schizy i wsluchuje sie w jej oddech, zagladam 100 razy do nosa.
Wasze maluchy sie slinia teraz mocniej ??

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No syna to jasne :) nawiasem mówiąc to kupa zrobiona i dzieciak śpi. Może to go w nocy męczyło bo coś nie umiał strawić. I tez się slini ostatnio bardziej.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A dziewczyny na bolace brzuszki pomaga jeszce cieply oklad na brzuszek albo termoforkiem albo rozgrzana rzelaskiem pielucha tetrowa:-) ja dzis wybieram sie na szoping musze ladnie wygladac jako chrzestna a szafa pusta :-)

reklama
Do góry