reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Aza, chyba bym ich pozabijała ! I męża i gości... nie wiem jak można być tak nie myślącym żeby do niemowlaka chorym przyjeżdzac. I jeszcze to zarzadzanie w co ubrać małą, wyszłbym z siebie i stanela obok. Strasznie mnie wpienia jak ktos (tesciowa np) wciska mi swoje madrosci typu nie nos bo rozpiscisz, nie bierz do lozka, nosz k***a to moje i rece i moje lozko, a przede wszystkim moje dziecko. Mam o tyle dobrze ze maz po mojej stronie i mowie mu wprost ze jego matka mnie denerwuje i on ja temperuje :) swoje juz wychowala i tez mam pare uwag co do jej sposobow ale zachowuje to dla siebie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

My dziś idziemy do lekarza. Obie! Mała w nocy chrczala marudzila i dundle same szły. Uwierzcie już wiem jak wygląda katar. Jak mi jej szkoda dusi się charczy. Odciąganie mało daje. Chyba że powtorzysz czynność 15x a Mała dostaje szału już po 3x. Ja też jestem chora i mam zapalenie ucha. Nie wiem jak ogrne ja i siebie u lekarza bo mamy wizyty 10 min po sobie i 2 lekarzy. Chyba czas dzwonić i babcię. Wolałabym by mala jaknajmniej siedziala w zarazkach :-/ ehhh

Mnie mówiono, że jak ktokolwiek w domu jest chory to nie wolno szczepić malucha bo może mieć już infekcje której nie widać.

Aza ja bym im porozwalala głowy. Ja mam dziś nastrój bojowy. Igi leży i gada sam do siebie bo matka zła. O zesral się właśnie. Mój brat się wczoraj z ojcem poklocil i się wyprowadził, moja babka coś jakieś pretensje idiotyczne wczoraj do nas ze nie dzwonimy bo nic nie chcemy a mój mąż ja miał dziś do banku zawozic co już ustalone od tygodnia *****.

Na nikogo nie można liczyć na tym świecie , tylko męża i brata mam normalnych.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka Ty to masz farta do ludzi :p jak nie teściowa coś dowali to ktoś inny się pokłóci lub wyjedzie z pretensją ...ważne że mąż normalny, bo jego masz na codzien ;)

Kulka, męża, brata i syna oczywiście. My na 11.00 mamy być w przychodni. Trzymajcie za Michaske kciuki !
Ja juz oczywiscie lapie schizy i wsluchuje sie w jej oddech, zagladam 100 razy do nosa.
Wasze maluchy sie slinia teraz mocniej ??

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No syna to jasne :) nawiasem mówiąc to kupa zrobiona i dzieciak śpi. Może to go w nocy męczyło bo coś nie umiał strawić. I tez się slini ostatnio bardziej.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A dziewczyny na bolace brzuszki pomaga jeszce cieply oklad na brzuszek albo termoforkiem albo rozgrzana rzelaskiem pielucha tetrowa:-) ja dzis wybieram sie na szoping musze ladnie wygladac jako chrzestna a szafa pusta :-)

reklama
Do góry