reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

dzisiaj dopiero od 4h jest :D ja wlasnie po nocnym odciaganiu wcinam kanapke

zlapalam sie na tym, ze zapominam jesc ostatnie 2 dni jem kanapke w nocy po czym zajmuje sie mala, pije hektolitry wody i orientuje sie kolo 19 ze nic nie jadlam dzisiaj sie musze przypilnowac bo to sily czlowiek zupelnie nie ma :o

reklama
Ja nie jadłam cholera nic od obiadu o 17 [emoji31] nie mogę tak ale zapominam jeść coś ostatnio.. Wow. My dzisiaj nie za pięknie [emoji1] co 2 h chce jeść..

[emoji173]

oj nie zazdroszcze, mi spala 5h ja osobiscie prawie 4 pospalam ale rozbudzic sie nie moglam, seria poglaskan i wlozen smoczka w polsnie zanim do mnie dotarlo, ze musze ja nakarmic chwile trwala, zawsze mam wyrzuty sumienia jak do mnie dotrze co ja wyrabiam

no nie mozna zapomina szczegolnie, ze to paliwo do produkcji mleka ;p

Właśnie, a później cholera dziwię się, że on się nie najada. Oh też bym chciała tyle pospac, ona już dosyć regularnie sypia nie? Haha nie musisz mieć wyrzutów [emoji1]

[emoji173]

jednak mam, ona glodna placze a ja jej zatykam buzie smoczkiem i udaje, ze to sie nie dzieje hah

no mniej wiecej, zawsze o 21 jest juz po kapieli w ciemnym pokoju ja karmie im wiecej zje tym dluzej spi, a najdluzej to jak zje o 20 i 21 a po pierwszej pobudce co 3h jak w dzien

Ja przed chwila wyprobowalam metode na spiocha, bo dotychczas bralam w nocy najpierw na przewijak, mala sie rozbudzala i pozniej modlilam sie zeby znowu usnela po karmieniu :) a Wy jak robicie? nawet jest ok, myslalam ze taka spiaca sie nie przyssie ale normalnie ssala jak z otwartymi oczami. Teraz ja odlozylam i cos jeszcze steka, ale moze zaraz usnie mocno. Pieluszke zmienilam w kolysce zeby jej nie rozbudzac... wczoraj zrobila mi do niej kupe akurat w tej sekundzie w ktorej zmienialam stara pieluche na nowa :D i wszystko bylo do prania. Troche ryzykowne.
Ehhh a ja znowu nie dalam rady sie podniesc o polnocy na odciaganie, a maz mi budzik wylaczyl. Jutro chyba poloze sobie budzik w kuchni zebym musiala po niego wstac[emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dordaw, no ryzykowne trochę :) Ja bym się bała, bo w nocy u mnie akurat lubi sobie coś zrobić czasami, zwłaszcza jak wyciągam pieluche akurat. Przeważnie przewijam ją albo od razu po obudzeniu przed jedzeniem tylko dlatego aby właśnie po jedzeniu jej nie wybudzać, albo po jedzeniu. Mi coś ostatnio taka niespokojna. Musiałam ją położyć teraz na brzuch i zasneła ( a nie lubię tak kłaść jak chcę iśc spać). Po jedzeniu jak zawsze zasypiała to teraz miała oczy szeroko otwarte, rozglądała się po pokoju i usmiechała. W końcu sobie ulała na mnie bo tak łapczywie jadła jakoś ponad z120 ml.

A mi coś nieegularnie je. Nie śpi już tych trzech godzin. Zjada te 120 ml ale na raty. Czasem zje 60 ml za jakiś czas następne 60. i nie idzie spać tylko aktywna cały czas. Patrzy w łóżeczku na coś podejdę to usmiech strzela i odchodzę od niej to ryk.

reklama
NaSza też co 2 g je. Nic się nie pospi. No po jedzeniu zasnie w łóżku a tylko ja przeniose do siebie i ma oczy wielkie...ehhh

Do góry