reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja tez mam małą w łozeczku i musze wstawac. Z tym pampersem tp roznie bo jak przebiore przed karmieniem to czesto w trakcie mi narobi wiec i po tez wtedy musze. Czasem tez ja przetrzymuje rano smokiem ale ona jak bardzo glodna to sie nie da wiec to zalezy zawsze od niej kiedy wstaje ja wziac.
Moj jak mnie wkurzy to spimy osobno i zawsze sie pozniej prosi zebym przyszla dla niego to najgorsza kara

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O jaa weszłam na pocztę i co jedna to ładniejsza! Potem sie dziwić ze dzieci takie ładne;-) Nati de to zdjęcia z dzieckiem piękne, takie artystyczne! Aza jaka ty szczupła! Po ciazy chyba jeszcze bardziej niż przed! Jak Wy to robicie? A Paper jak latynoska wyglądasz! Pewnie co drugi facet sie za Tobą na ulicy ogłada!

Jak sie cieszyłam ze moja mi ładnie mi śpi i budzi sie tylko raz czasem dwa razy w nocy a dzisiaj musiałam ja karmić 5 razy [emoji19]. Do tego od kilku dni po odłożeniu do łóżeczka po chwili sie budzi i nie jest juz tak łatwo ja uśpić. Spałam ze dwie godziny moze. W dzień nie ma szans odespać bo trzeba sie tez starsza zając. Teraz tak sobie myśle ze happymama dawno sie nie odzywała, ciekawa jestem jak ona sobie radzi z piątką dzieci [emoji3]. Ja sobie tego nawet nie umiem wyobrazic okiełznać taka gromadkę [emoji6]

Angelika jak na ulicy jak mijam mamuśki z 3 to tez zawsze sobie mysle jak ona daje rade i czy w ogóle ma chociaz godz na odpoczynek dla siebie! Moze my jak sie wdrożymy to inaczej będziemy na to patrzeć, moja narazie w nocy ładnie spi i to mnie ratuje;-))

Ja mam ciężki egzemplarz bo jak on jest głodny to smokiem nie oszukam [emoji1] paper pamiętasz to nad łóżeczko te robaczki z Ikea? Mamy to nad przewijakiem i od 2 dni już bacznie je obserwuje <dumny> [emoji1]

[emoji173]

Ja dzisiaj od 7 do 9 młodego zbywalam ale co chwila się budził. Nie był głodny tylko pielucha ważyła 7 kilo bo tyle nasikane. Zmieniłam i śpi dalej a ja jem śniadanie i pije kawkę ;D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry