reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja nie smaruje bo jej nie widać. Raz , że fald zasłania (xD) Dwa ze jest jasna i ładna.

Mój też robił kilka razy. Przy mieszanym inaczej to działa. Przy kp do 2 tygodni nie musi robić :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama mówi , że miała to samo. Teraz ma normalny . No kurde nic nie zrobię wiec nie przejmuje się. Trudno kurde no kurde xD

Sierpniowka ale on maluutkiiii! Mój to taka klucha przy nim. Zaraz też wyślę .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Widze duzo sie w nocy dzialo! U nas akurat noc fajna, ale dzien jiz gorzej. Malutka zaczela mi od kilku dni mocno ulewac. Dzisiaj slabo spi, max 30 minut i chcena rece. Spi w najlepsze na mnie, lerzac na brzuszku. Jak podniose lub odloze to koniec spania. A juz kilka dni bylo nawet w miare "zgodnoe z planem"...

Moj to je co 2 godz nie wazne czy dzien czy noc, cycek musi byc bo inaczej wrzask na calego i nic nie pomaga, zadne bujanie,przytulanie,oszukiwanie herbatka. Idzie sie wykonczyc bo 2 godz szybko leca.
Na brzuszek podaje mu bobotic, wydaje mi sie ze jest lepiej i herbatke koperkowa.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry