reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
smiesznie kazda inaczej :D

jezu mala sie dzisiaj drze jak opetana nie mam pojecia o co jej chodzi, przewinieta, dotulona, niby brzuszek ale jak karmie lezy rozluzniona nie wykreca jej na kupe itp a tylko podniose zeby odbila i z automatu w krzyk, glodna tez nie powinna byc bo wisi mi na cycku i aktywnie je.. szykuje sie ciezka noc :(

U mnie bardzo szybko spadło 10 kg, no i niestety od dwóch tygodni waga stoi w miejscu, do wyjsciowej zostało jeszcze 6 kg , ale mój cel to w sumie jakies - 14 kg. Brzuch niestety jeszcze wystaje :( Wydaje mi się że w pierwszej ciąży szybciej się obkurczył.

Te pepiwiny sa różne. Jak jest gruba to nie odpadnie tak szybko. Ja mam krwawienia jeszcze, ale tak mniej juz. Nieraz przez dzień nie mam a na drugi dzień są. Polozna byla to mowila zebym obserwowala i powinnam jeszcze miec bo mam nie obkurczona cala ta macice. W dwóch miejscach troche napuchniete wiec powinna ta krew jeszcze leciec. Mi sie wieczorem dziecko cos rozbudza tak do 22 nie wiadomo o co chodzi. Po kupce, przewinieta nakarmiona.

wysłane z Tapatalka

Oj u mnie koszmarna noc co chwilę pobudk a a od 4 do teraz nie śpimy, okropnie stęka :( już ciężko na oczy patrzeć, współczuję mężowi w pracy. Pomimo wszystko jak patrzę na to maleństwo niedobre to zjadłabym;)

Beata współczuję niewyspania... My praktycznie wstajemy raz o 1 i potem nad ranem (chyba że młody wypluje smoczka i chce żeby mu podać i śpi dalej to takie wstawanie się zdarza częściej) a u tak czuję pod skórą zmęczenie i ok 23:30 jestem zombie. Takie pobudki i spanie na raty jest męczące. Człowiek jest oglupiały.
My dziś z małym do pobrania krwi :-/
Teraz moi chłopcy śpią więc ja już po śniadaniu i w makijażu co jest obecnie cudem :p
Dziś przyjdzie prezent rocznicowy dla męża... Ciekawe czy będzie zadowolony :p nie powstrzymam sie i dam mu już dziś żeby ładnie pachniał:p już od dobrego roku albo i więcej zbierałam się za kupno tej wody toaletowej ;-)
Miłego dnia wszystkim i dużo energii :-)

Witam się i ja. Mój synek tez dzisiaj nie spał. On jest w dzień śpioch a w nocy nietoperz. Normalnie oczy jak 5 zł i leży.

I do tego pupa mu się odparzyla. Pieluszki mu często zmieniam i smaruje kremem przeciw a tu czerwone. Jeszcze go nie boli ale boli mnie jak patrze na ta pupine czerwona :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka rozumiem bo Filip non stop ma czerwony tylek a konkretnie rowerek :p jest mega wrażliwy. Nie używamy nawet chusteczek tylko waciki i woda i potem maść. Ale kupy i siusiu w małych ilościach mu nawet przeszkadzają. Pieluchy też inne i dużej poprawy nie ma. Maść trochę pomogła ale do ideału daleko :-/

czesc dziewczyny. u mnie tez ciezka noc choc z dzidziolkiem w brzuchu [emoji28] u nas upały nieziemskie. do tego jakies skurcze dosc bolesne ale brak w nich regularnosci. do tego dol brzucha boli jak nie wiem. a jak skurcz przychodzi to mam wrazenie ze dziecko przed nim ucieka w gore. brzuch przyjmuje rozne kształty może dlatego nie zszedl synrk do kanalu. ciekawe co powie doktor na to. za tydzien przyjezdza moja mama i siostra i fajnie by bylo jakby synek jyz na swiecie byl

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie noc tragedia.. Te dziąsła nie dają mi spać.. Od 3 nie spalam,apap ani szałwia nie pomogły.. Chodziłam na rzesach i nic. Ledwo żyję.

[emoji173]

Do góry