reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czy któraś z Was rodziła zzo ? Czy to w ogóle jest sens? Czytam różne opinie... ze wzgl na silne bóle bioder i miednicy lekarz wspominał o cc. Ale może to zzo da radę? Ktoś coś więcej z własnego doswiadczenia wie? Z gory dzieki za info

aniab trzymamy kciuki wszystko bedzie dobrze ;*

dzieki dziewczyny wlasnie staram sie ogrzewac karmic i kapusta, mam nadzieje, ze bedzie efekt, jutro jade do swojej gin jak mi nie przejdzie bo nad cieciem zrobil mi sie czerwony brzuch i jest wyraznie spuchniete dotknac tego nie mozna wczesniej tak nie bylo
edit i mimo brania lekow ktore teoretycznie maja dzialanie przeciwgoraczkowe najpierw skoczylo do 37,8 teraz 38,3 zaczynam sie martwic :(

Ostatnia edycja:
Papercut Nina istne cudo.

Maldob ja miałam znieczulenie. Miałam bardzo szybki poród, wiec działało tylko godzinę. Skurcze stały się rzadsze i mniej bolesne, ale na skurcze parte te znieczulenie już nie działało. Mi dało to ulgę na tą godzinę. Miałam to wszystko zakładane, wkuwano się w plecy, nie miałam żadnych skutków ubocznych.

Kamcia gratulacje! Aniab powodzenia :-)
Mamakulka aż 6 razy? Mi za pierwszym podejściem, zero bólu i gitara... Miałam super anestezjologa. Teraz też trochę dokucza mi blizna. Jutro położna ma mi obciąć te niteczki po bokach i jestem ciekawa co powie. Będę pytać o te silikonowe plastry czy coś. Waży też jutro małego ciekawe czy coś przytył;-)
Moja maluda ogólnie grzeczna jest. Tylko wrzeszczy najbardziej przy przewijaniu chyba że jest najedzony to bywa cicho :p prania też mamy ful :p

Aniab powodzenia oby dzidzia wytrzymala do przybycia taty a pozniej juz poszlo. Mnie tez nieraz paralizuje strach. Wczoraj mialam takoe kłucie ze nie moglam do wc dojsc i co chwile siku ale budze sie rano i nic..
Niunia widzisz juz mały z tobą ale macie szczescie te rozpakowane[emoji14]
My z mezem jak na szpilkach cos sie dzieje to myslimy ze to juz:p jutro ktg wiedz zobaczymy czy jakies lepsze skurcze chodz ja mam dopiero wieczorami takzr nie wiem..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to już jestem szczęśliwa że już po porodzie u że mam za sobą ten stres, oczekiwanie, rozmyślania nad skurczami itp. Na stole operacyjnym pamiętam że odetchnełam z ulga:p

co do obrzęków to schodzą a nogi jakieś dziwnie chude :p

My sobie dzisiaj zrobiliśmy rodzinną foteczke :p czekam aż Filip się obudzi i myju myju ;-)

reklama
Ania powodzenia :) polcia u nas to samo, każdy jakiś ból, a my już mamy nadzieję, że się zaczyna ale tutaj dalej nic [emoji2] dziewczyny powodzenia z karmieniem, nas też niedługo to czeka [emoji39]

[emoji173]

Do góry