reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Koronkaa karolanka gratuluję! !
Agata mój Kubuś je 10-15min co 3godz czasem 4. Robili my badania cukru w szpitalu i tyle minut mu wystarczy żeby się najeść. Zresztą w 15min to ja laktatorem odciagam po 50mls z każdej piersi wiec mniej więcej tyle on wyciąga w tym samym czasie. Najważniejsze że przybiera na wadze i ma przynajmniej 6 mokrych pieluszek
A my od wczoraj w domku!
Po 60 dniach w szpitalu!!!
W końcu mamy synka w domu. Jestem taka szczęśliwa. Wyszedł z wagą 2625g. Wprawdzie noc minęła bezsennie bo często się budził (chyba za cicho było bez tej całej aparatury :-) ) ale odespalam w dzień jak mąż się nim zajął.
Piesek zareagował fajnie i cały czas jak mały zaplacze to pies zagląda do kosza sprawdzić ci się dzieje :-)
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Agata mój Kubuś je 10-15min co 3godz czasem 4. Robili my badania cukru w szpitalu i tyle minut mu wystarczy żeby się najeść. Zresztą w 15min to ja laktatorem odciagam po 50mls z każdej piersi wiec mniej więcej tyle on wyciąga w tym samym czasie. Najważniejsze że przybiera na wadze i ma przynajmniej 6 mokrych pieluszek
A my od wczoraj w domku!
Po 60 dniach w szpitalu!!!
W końcu mamy synka w domu. Jestem taka szczęśliwa. Wyszedł z wagą 2625g. Wprawdzie noc minęła bezsennie bo często się budził (chyba za cicho było bez tej całej aparatury :-) ) ale odespalam w dzień jak mąż się nim zajął.
Piesek zareagował fajnie i cały czas jak mały zaplacze to pies zagląda do kosza sprawdzić ci się dzieje :-)
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
Fanka BB :)
Aniolkowa super ze juz w domku duzo szczesciai zdrowka dla was :-)
Magdalena T.
Aniołkowa to super. Aż zazdroszczę to teraz możecie się sobą cieszyć w spokoju ;-) zdrówka dla Was ;-)
Magdalena T.
Anezram czuli podobnie do mnie. Skórcze izba przyjęć i os razu cc. Z tym że mój chudzinka
Ja dziś chyba nie wyrobie tak mnie boli pod piersią lewą ani siedzieć ani chodzić ból taki jak kolka nie wiem co to bo jak leże na prawym boku to nie pomaga czyli dziecko to chyba nie jest. Do tego jak chodzę to mnie kuje a mój lekarz dziś nie przyjmuje w mojej miejscowości.
Anezram, miałam tak podobnie przez całą ciąże.. Dziecko mi chyba uciskało. Teraz póki co tego nie mam Tak właśnie pod lewą piersią jak bym miała kolkę albo zgniecione. Przeważnie nasilało się jak siedziałam albo chciałam spać na lewym boku. Parę razy miałam ten ból przez całe dnie. Ciężko było oddychać. NIe wiem czy coś podobnego masz.
sierpniowka
A ja też w szpitalu tyle, że nie rodzimy tylko maz miał wypadek w pracy. Rozciety palec w pół, w sobotę zrobili opatrunek ale lekarz zaniedbal sprawę (jak to tutaj) i palec zaczął gnic i śmierdziec nieziemsko!! Czekam i się denerwuje niepotrzebnie! Plus taki, ze mąż będzie miał chorobowe i nie będę sama.. Ale jak to w życiu bywa za mało nerwów ze wszystkim to los musiał dodać. Jakby tego mało dzisiaj o 3 obudziły mnie hemoroidy.. [emoji22] aaaa może już wyczerpialismy limit i teraz już z górki?
[emoji173]
[emoji173]
reklama
Właśnie coś takiego mam.
Czekam Magda na te skurcze bo skóra nie wytrzymuje tu jakieś kucie w podbrzuszu jak chodzę. Kolka czy kłucie pod piersią. Jakaś dziwna wydzielina na wkładce oszaleje chyba z córką było tak fajnie dopiero 38 mnie wzięło. A tak się boję że będzie rozwarcie a ja nie będę wiedzieć i znów będzie przodowanie pępowiny. Kompletnie nic nie czułam wtedy gdyby nie lekarz który stwierdził że ktg dziwne i zobaczył że to przodowanie przecież wtedy to 5 min mieli na wyciągnięcie. Panikuje eh przepraszam.
Czekam Magda na te skurcze bo skóra nie wytrzymuje tu jakieś kucie w podbrzuszu jak chodzę. Kolka czy kłucie pod piersią. Jakaś dziwna wydzielina na wkładce oszaleje chyba z córką było tak fajnie dopiero 38 mnie wzięło. A tak się boję że będzie rozwarcie a ja nie będę wiedzieć i znów będzie przodowanie pępowiny. Kompletnie nic nie czułam wtedy gdyby nie lekarz który stwierdził że ktg dziwne i zobaczył że to przodowanie przecież wtedy to 5 min mieli na wyciągnięcie. Panikuje eh przepraszam.