reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
wlasnie weszlam dopytac jak szpitalne sierpniowki sie czuja, prosze dawac znac, jak cisza moze sie ruszylo :D sierpniowka a ty jak tam?

Papercut ja już dużo lepiej, to był fałszywy alarm ale za to jaki [emoji1] ale cos czuje, ze u mamykulki się coś dzieje, długo się już nie odzywa [emoji22]

[emoji173]

reklama
a juz nadziei narobilas :D niech sie ignas zdecyduje :)

ale mi sie koszmar snil, pojechalam do szpitala i czekalam na cesarke a jej nie bylo i nie bylo, tyle czekalam ze polozna mi dala do zjedzenia grillowanego baklazana :D strasznie dlugo tam lezalam i z moim gadalam bo lezal ze mna na stole operacyjnym pod kolderka :D w koncu patrze idzie moja gin, ostrzyknela mi brzuch znieczuleniem i poszli sie naradzac z lekarzami.. czekam i czekam w koncu przyszla, ze pobiora krew jakiejs babci jak bedzie zgodna z moja to zaczynamy, poszlam z nimi na dol do punktu pobran dopilnowac :D okazalo sie, ze krew pasuje wracamy na gore, ja sie klade juz gotowa, polozna pyta czy wpisac operacje dzienna, nocna czy rozszerzona w papiery a moja gin, ze narazie zadna bo studenci teraz musza pocwiczyc nazewnictwo, i pojawilo sie duzo studentow nagle i jedna studentka patrzy na moj brzuch i 'jezu ale duzy, nie wiem czemu' ktos jej podpowiedzial, ze to przez wody plodowe a ja tak sie wscieklam, ze sie obudzilam :D i tak walczylam o ten sen bo budzilam sie przez pelen pecherz ale zasypialam celowo dalej bo chcialam juz urodzic i coreczke zobaczyc ale przy niedouczonych studentach stracilam cierpliwosc juz sie rozbudzilam i poszlam siku :D teraz siedze niezadowolona cala noc sie umeczyc nastresowac i ani sama cc mi sie nie posnila ani malej nie zobaczylam :D na mozg sie rzuca

Do góry