reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mam dziś znów jakiś spadek formy. Pęcherz nie dawał mi dziś spokoju, wstawałam chyba z 10 razy i wstałam jak na kacu :)

Zbieram się na KTG, oby nie trzeba było tyle czekać co ostatnio :/

Paper możesz mnie wpisać na 4.08 cc, chociaż to okaże się dziś wieczorem. Mam dzwonić do cioci o 21, ma się zorientowac jak jest z wolnymi łóżkami i jak będzie miejsce to jutro do szpitala, a w czw ciecie. Zła jestem ze muszę az do wieczora czekać, bo nie wiem co ze starszym czy już go spakowac do babci, czy jutro wystarczy...ech to czekanie najgorsze.

Ja tez mam obawy jak Mikołaj zareaguje na braciszka. Jak w tv widzi dziecko to wola dzidzi, na brzuszek też pokazuje jak go zapytam gdzie mamusia ma dzidziusia, ale jak to będzie w praktyce...hmm napewno będzie zazdrosny o tatusia, bo tatuś to jego idol. Boje się tylko zeby krzywdy mateuszkowi nie zrobił, bo jednak jest dość zywiolowym dzieckiem i przez nieuwagę coś moze zrobić....no zobaczymy jak to będzie.

Zastanawiam się jak to będzie z karmieniem, ostatnio wiele nie karmiłam bo nie miałam pokarmu. Teraz jakos też jeszcze nawet siary nie widze. Czy cc ma jakis wplyw na pokarm,ze jest go mniej.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

podobno po cc sie dluzej laktacja rozkreca ale tez nie wiem

jezu jak kucam czuje, ze mam cos miedzy nogami tzn w brzuchu ale wiadomo o co chodzi :D dziwaczne uczucie :o

Rozkreca sie dluzej podobno. Ja w koncu z mala siedze i cos z piersi leci nie do konca wiem czy je Nawet spi po tym jedzeniu wiec moze cos zjada.. wiem ze poprzednio po cieciu nie mialam pokarmu to corka byla niespokojna bardzo.

wysłane z Tapatalka

jejku przede mna 28 kobit z mega brzuchami... w oczach mi sie dwoi i troi :)

Ja po cc szybko poddalam sie z karmieniem. teraz juz leci z cyckow takze po cichu mam nadzieje ze tym razem mi sie uda...

Hej dziewczyny wiem że mało się udzielam ale wiecie młodu ma wakacje,mala też kradnie czas a dodatkowo mam rodzinke z Polski do 23.08 a 15.08 wesele siostry mojego S. Więc liczę że mi wybaczcie ;) postaram się was poczytać i nadrobić a tymczasem streszczenie co u nas. A więc 28.07 było ostatnie ważenie i mała miała już 3120g i przybrała 440g w 11dni. Karmie piersią i butelka bo tak mi dobrze.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

1470140993020.jpg
1470141010915.jpg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470140993020.jpg
    1470140993020.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 466
  • 1470141010915.jpg
    1470141010915.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 472
reklama