reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Happymama gratulacje:) Poród jak marzenie, oby i nam poszlo tak gładko.
Ja ostatnio tez jakas taka nieprzytomna chodzę. W glowie mi się kreci, słabo robi. Tyle chciałabym zrobić a mocy brakuje. Jak pójdę z synkiem na spacer - w sumie to bardzo szybki marsz za rowerem - po drodze ogarne zakupy, to później jestem juz bezużyteczna... Ale jeszcze troszkę. W przyszłym tygodniu ciaza będzie donoszona to zabieram sie za sprzatanie, może szybciej się uda córeczkę na świat wydać;)

reklama
Happymama gratulacje! Trzymam tez kciuki za anezram :)
Kurcze zazdroszczę Wam, ja mam termin na 24 sierpnia i pewnie wszystkie będziecie wypakowane a ja dalej będę się kulac w dwupaku :(
Do UK w końcu dotarły upały i jest okropnie, wczoraj o północy było 25 stopni :/ chłodny prysznic, wiatrak i dużo wody z lodem i jakoś daje rade, całe szczęście od jutra ma być ochłodzenie.
Od tygodnia nie pracuję i mimo że mam mnóstwo pomysłów co zrobić z wolnym czasem to fizycznie nie daje rady. Denerwuje mnie to, mimo że wszystko mamy przygotowane to mam wrażenie ze otacza mnie chaos :/

Happymama gratulacje! Dużo zdrowka dla Ciebie i malenstwa;) wypoczywajcie. Cieszę sie se poród w miarę sprawny. My wkoncu mamy złożone łóżeczko i sie zastanawiam czy ubierać pościel czy ma to zrobic M. Jak będziemy w szpitalu.. Nie martwicie sie ze bedzie sie kurzyć?

Ja na sam początek nie powlekam pościeli, myślę że mały będzie spał w rozku albo otulaczku, a jeśli chodzi o prześcieradło to właśnie sama nie wiem [emoji37]

[emoji173]

Trzymam kciuki :)

urodzilam o 15.50. Max 37+3tc waga 3505g i 49cm. Porod trwal niecale 4 godziny od podania kroplowki. Ciesze sie te mam to juz za soba
G R A T U L A C J E !!!! Zazdroszczę że już po :)))

My wkoncu mamy złożone łóżeczko i sie zastanawiam czy ubierać pościel czy ma to zrobic M. Jak będziemy w szpitalu.. Nie martwicie sie ze bedzie sie kurzyć?

Łóżeczko składam, ale pościeli nie ubieram bo strasznie się u mnie kurzy, jak wyjdziemy ze szpitala to ubiorę przecież to chwila roboty a świeżutkie będzie ;)

Mnie tak dziś pachwiny napierdzielają że nogi odmawiają posłuszeństwa, chodzę jak paralityk :p

Ostatnia edycja:
Ja łóżeczko mam złożone, przescieradlo położone, ale wszystko jest zakryte kocykiem. Pościeli na razie nawet nie mam w planach wyjmować. Jest ciepło wiec maluszek będzie spal ubrany tak, aby bylo cieplo. A nie będę siemartwic ze się w snie nakryje kolderka, kocykiem czy pielucha;)

reklama
U mnie też zascielone, ale przykryte kocem :-)
Wolałam już zrobić bo mąż się jie ogarnie hehe a ja mam dwa łóżka jedno w sypialni a drugie na dole w salonie... Wiec wole mieć w razie w zrobione.

Ahhh ciekawe kiedy urodze... Już coraz bliżej.do.terminu a wolę wcześniej...

Do góry