reklama
hellevoet
Fanka BB :)
happymam gratulacje. fajnie ze tak szybko poszło. ja też bym tak chciała. cieszcie się sobą
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Asiunia1988
Happymama gratulacje!!! Ucałuj maluszka od forumowych cioć:* Kolejny "sierpniowy" bobas jest na świecie, pewnie to kwestia kilku dni i będzie wysyp
Tez już bym chciała mieć swojego bąbelka w ramionach, wiedzieć, że wszystko z nim ok ...
Tez już bym chciała mieć swojego bąbelka w ramionach, wiedzieć, że wszystko z nim ok ...
Happymama gratuluję [emoji4] i nie ukrywam- zazdroszczę [emoji5] ja termin na 1 sierpnia i cisza... Skurczy brak, tylko brzuch dosyć nisko i pobolewa troszkę jak chodzę.. No i plecy.. Ehh. Znając moje szczęście to Wy wszystkie będziecie już po, a ja dalej będę się kulać [emoji23][emoji12]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
polcia177
Ja kurcze caly dzien przesiedzialam na dzialce super sie czulam. Przyszlam do domu i jestem jakas niedorobiona.. duszno mi, slaba jestem, kreci mi sie w glowie.. brzuch twardnieje. Taka nagla zmiana:/
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Laski a.mnie mało tutaj bo wciąż spie! Normalnie nie wiem co jest. Mój mąż mówi , że się szykuje na poród organizm i wypoczywa ale co mi po tym ze spie jak nic się nie wyspie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
Polcia może teraz ciebie weźmie? gdzieś czytałam że dziwne samopoczucie właśnie takie osłabienie bądź odwrotnie może zwiastować poród... Ale ile w tym prawdy nie wiem.
Ja o dziwo czuję się super jak nie w ciąży. Tylko brzuch twardnieje coraz bardziej. A i wykres na ktg wyrazniejszy niż ostatnio
Ja o dziwo czuję się super jak nie w ciąży. Tylko brzuch twardnieje coraz bardziej. A i wykres na ktg wyrazniejszy niż ostatnio
reklama
Magdalena T.
Ostatnio też zdarzają mi się drzemki w dzień a dzisiejszą noc przesłałam całą i rano nie chciało mi się wstać
Teraz czekam za mężem aż wróci z pracy. Nawet full energii miałam na depilację...to już sukces ;-)
Teraz czekam za mężem aż wróci z pracy. Nawet full energii miałam na depilację...to już sukces ;-)