reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happymama gratulacje!!! Ucałuj maluszka od forumowych cioć:* Kolejny "sierpniowy" bobas jest na świecie, pewnie to kwestia kilku dni i będzie wysyp :)
Tez już bym chciała mieć swojego bąbelka w ramionach, wiedzieć, że wszystko z nim ok ...

Happymama gratuluję [emoji4] i nie ukrywam- zazdroszczę [emoji5] ja termin na 1 sierpnia i cisza... Skurczy brak, tylko brzuch dosyć nisko i pobolewa troszkę jak chodzę.. No i plecy.. Ehh. Znając moje szczęście to Wy wszystkie będziecie już po, a ja dalej będę się kulać [emoji23][emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kurcze caly dzien przesiedzialam na dzialce super sie czulam. Przyszlam do domu i jestem jakas niedorobiona.. duszno mi, slaba jestem, kreci mi sie w glowie.. brzuch twardnieje. Taka nagla zmiana:/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Laski a.mnie mało tutaj bo wciąż spie! Normalnie nie wiem co jest. Mój mąż mówi , że się szykuje na poród organizm i wypoczywa ale co mi po tym ze spie jak nic się nie wyspie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia może teraz ciebie weźmie? :p gdzieś czytałam że dziwne samopoczucie właśnie takie osłabienie bądź odwrotnie może zwiastować poród... Ale ile w tym prawdy nie wiem.

Ja o dziwo czuję się super jak nie w ciąży. Tylko brzuch twardnieje coraz bardziej. A i wykres na ktg wyrazniejszy niż ostatnio :p

reklama
Ostatnio też zdarzają mi się drzemki w dzień :p a dzisiejszą noc przesłałam całą i rano nie chciało mi się wstać :p
Teraz czekam za mężem aż wróci z pracy. Nawet full energii miałam na depilację...to już sukces ;-)

Do góry