reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

No ja wlasnie rano tez pelna energia i taki spadek. W ciazy to wszystko mozliwe:p pije herbatke w ciazy to jakos zawsze jak cos mi jest pije herbate jakby to jakis lek byl hehe moze placebo bo pomagalo na mdlosci:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
happymama - ogromne gratulacje! Dużo zdrówka dla was i życzę szybkiego powrotu do domku :)

Dołączam do tych co dużo śpią :D też jestem takim zdechlakiem :) i też towarzyszy mi ból spojenia łonowego, mam wrażenie jakby to raczej była ta kość łonowa.
Jak już się rozbudziłam to natchnęło mnie na wstępne ogarnięcie łóżeczka :)

Załączniki

• WP_20160720_002.jpg
    WP_20160720_002.jpg
    969,3 KB · Wyświetleń: 115
Ja dziś tez zaraz będę tworzyć w łazience bo mąż w nocy wraca :D

A siły brak. Siedzę na sofie nawet nie wiem jaka muzykę sobie puścić .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Też sobie zaraz herbatkę zrobię...pyszny rumianek ;-)
Mika śliczne łóżeczko. Widzę że teraz sówki modne :p my mamy organizer w sowy i naklejki na komedzie. A gdzie nie patrzę to widzę sowy ;-)

Mąż uwielbia sowy :D mi też się podobają, więc wybór pościeli był oczywisty :)

Dziewczyny ile kompletów ubranek bierzecie do maluchów do szpitala?

O kurde gratuluję!!!! Jaki poród jak marzenie.... Też tak chce.!

Mi brzuch trochę puścił niestety ahhh chce być już po... Nie umie sobie wyobrazić że dziecko tam się przecisnie....

Ah z tym imieniem koniec świata będzie....buu

reklama
Sowy są fajne...ja chcę jeszcze doczepić jakąś sowe plus coś innego do literek nad łóżeczkiem ;-)
Też bym się męża nie mogła doczekać po takim czasie, zresztą ja nie lubię się z nim rozstawać na dłużej. :p
Co do ubranek ja tylko szykuje na wypis bo u nas szpital zapewnia ubranka. Tak więc w tym temacie nie pomogę.

Do góry