reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

haha (m)arian :D najwazniejsze to jakis pomysl miec :D ja nie moglam zapamietac imienia tymek wiecznie nie moglam sobie przypomniec jak dzieciak ma na imie a moja mama, zebym zapamietala ze ojciec tomek a dziecko tymek bo ona tak skojarzyla i od tej pory juz pamietam :D

dziwnie sie czuje ostatnie pare dni taka rozbita niby jestem glodna ale nie chce mi sie jesc, zjem niby sie najadlam ale jakos dziwnie, pospalabym ale nie chce mi sie spac itp mam nadzieje, ze to nie glupawka organizmu przed porodem juz nic mnie nie zdziwi ;p

reklama
Papercut tez tak mam z jedzeniem, niby glodna ale na nic nie mam ochoty, przez te upaly najchetniej zimne napoje zagryzalabym kostkami lodu i na tym zyla :D
Ja tez chce byc nastepna! :D chociaz sie nie zapowiada.... :(

Basia777 - teraz możesz nadać dowolne imię.
w urzędzie są tylko wytyczne, ze nie może być obraźliwe, nie może być słowem niecenzurowanym itp.
a nie będa przekręcać na alien? tego bym się bałą, zeby dziecko potem nie miało nieprzyjemności.

mojego znajomego znajomi (nie znam ich), nazwali synów: Toro I Milan.
I też takich imion normalnie nie ma, ale w urzędzie się zgodzili, bo spełniały wszystkie wytyczne nadawania imion.

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, jesteście kochane :*
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko mieć nadzieję, że nie urodzę w pierwszej połowie sierpnia.

Anezram kciuki mocno zaciśnięte za bezproblemowy poród.
happymama82 także szybkiego i bezproblemowego porodu życzę
moniczka dobrze, że wyniki lepsze :)

beata0526 ja też mam okropny ból spojenia łonowego juz od 7 mca, wieczorami w pozycji leżącej nie mogę ponieść nogi do góry tak mnie rwie ten ból i czasami jak zmieniam pozycje w nocy to też taki okropny rwący ból czuję. Normalnie jakbym miała pęknąć. Rzeczywiście czasem spojenie może za bardzo się rozejść, ja o tym bólu mówię mojemu ginowi na wizycie i on to ma pod kontrolą. W pierwszej ciąży też miałam taki okropny ból spojenia. Wcale nie muszę się forsować czy dużo chodzić, taki urok mojej ciąży. Ja wręcz nie mogę chodzić czy dźwigać, bo normalnie czuję jak mi kości pękają ;) Nie dźwigaj za dużo synka.

Ja dziś nie mam na nic sił, całą noc nie spaliśmy, bo synuś gorączkował do 40 st.leki na chwilę pomagały. Lekarz stwierdził po badaniach, że nic mu nie jest i przepisał antybiotyk :/ Gorączkuje nadal, innych objawów brak. Jutro zrobię mu badania i zobaczymy co dalej. Padam na pyszczek :(

Ja w te upały to tylko na arbuzie jadę. na jutro ugotuje zupę owocowa to będzie można zimna zjeść hahahaha już się nie mogę doczekać

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry