reklama
polcia177
Fanka BB :)
Ja juz w domku. Imprezka rodzinna zaliczona. Maz niedopity niezadowolony wrocil no nie mialam tam co robic juz sie tance zaczely. Jedzenie srednie wiec ani jesc ani pic
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
To ja chyba chętnie wypróbuje, bo od wczoraj zastanawiam się gdzie podziały się moje kostki :/Dziewuszki jak którejś puchną nogi w te upały to z całego serca polecam żel z bielendy sexi mama na opuchnięte nogi. Super chlodzi i daje ulgę
aniab38
Dziewczyny kupiłam te saszetki Tantum Rosa do rozrobienia z wodą - jak lepiej przemywać tym preparatem w połogu czy właśnie może kupić buteleczkę z atomizerem i tam sobie psikać ?
a można na zmianę z octaniseptem czy to już przedobrzenie ??
Mąż mój biedny tak wyposzczony bo odkąd szew założyli to zero współżycia heh
że jak najszybciej trzeba dojść do siebie po porodzie bo żal chłopa
a można na zmianę z octaniseptem czy to już przedobrzenie ??
Mąż mój biedny tak wyposzczony bo odkąd szew założyli to zero współżycia heh
że jak najszybciej trzeba dojść do siebie po porodzie bo żal chłopa
papercut
aniab u mnie na szkole rodzenia polozna mowila zeby psikac od zewnatrz tym tantum rosa takim czyms na kwiatki co rozpyla, z octeniseptem to nie wiem a mezowi zawsze inaczej mozna pomoc jak masz wene
ja dzisiaj lece do szkoly rodzenia na zajecia z obslugi noworodka, zobaczymy co tam ciekawego powiedza zalatwilam sobie transport w obie strony mam nadzieje, ze jakos przezyje
ja dzisiaj lece do szkoly rodzenia na zajecia z obslugi noworodka, zobaczymy co tam ciekawego powiedza zalatwilam sobie transport w obie strony mam nadzieje, ze jakos przezyje
Ostatnia edycja:
Karolanka
Hej dziewczyny a my dzisiaj na chrzcinki idziemy bom matką chrzestną zostanę[emoji16]
Mam nadzieję, że przeżyję kolejny upalny dzień..
Wczoraj rano z gorąca słabo mi się zrobiło i wymyśliłam patent:
Co godzinę zraszalam sobie sukienkę wodą i tak chodziłam w wilgotnej cały dzionek i czułam się można powiedzieć jak "nowa" [emoji16][emoji16][emoji16] polecam ten patent wszystkim.
Poszłam do basenu się troszkę schłodzić i jak wyszłam to oczywiście upierdzielila mnie gza w samą kostkę..[emoji54][emoji54][emoji54]
Już czekałam kiedy mi kostka napuchnie i będzie balon ale popsikalam allerteciem i nie ma śladu[emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że przeżyję kolejny upalny dzień..
Wczoraj rano z gorąca słabo mi się zrobiło i wymyśliłam patent:
Co godzinę zraszalam sobie sukienkę wodą i tak chodziłam w wilgotnej cały dzionek i czułam się można powiedzieć jak "nowa" [emoji16][emoji16][emoji16] polecam ten patent wszystkim.
Poszłam do basenu się troszkę schłodzić i jak wyszłam to oczywiście upierdzielila mnie gza w samą kostkę..[emoji54][emoji54][emoji54]
Już czekałam kiedy mi kostka napuchnie i będzie balon ale popsikalam allerteciem i nie ma śladu[emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
Wreszcie chłodniej!:-) wczoraj to nogi do Kolan miałam chyba opuchniete bo czułam takie dziwne nie swoje, nabrzmiałe i ciężkie. Zresztą podobno i na twarzy mam obrzęki też rano czoło jak po botoksie sztywne ale grunt że dziś nie ma upału i jest lenistwo ;-) synuś coraz mocniejsze kopy daje. Jak tak patrzę na to łóżeczko to już bym chciała żeby sobie tam spał spokojnie
Miłego dnia babeczki :-)
Miłego dnia babeczki :-)
reklama