reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewuszki jak którejś puchną nogi w te upały to z całego serca polecam żel z bielendy sexi mama na opuchnięte nogi. Super chlodzi i daje ulgę

Ja juz w domku. Imprezka rodzinna zaliczona. Maz niedopity niezadowolony wrocil no nie mialam tam co robic juz sie tance zaczely. Jedzenie srednie wiec ani jesc ani pic:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kupiłam te saszetki Tantum Rosa do rozrobienia z wodą - jak lepiej przemywać tym preparatem w połogu czy właśnie może kupić buteleczkę z atomizerem i tam sobie psikać ? ;)
a można na zmianę z octaniseptem czy to już przedobrzenie ?? :p
Mąż mój biedny tak wyposzczony bo odkąd szew założyli to zero współżycia heh
że jak najszybciej trzeba dojść do siebie po porodzie bo żal chłopa ;)

aniab u mnie na szkole rodzenia polozna mowila zeby psikac od zewnatrz tym tantum rosa takim czyms na kwiatki co rozpyla, z octeniseptem to nie wiem a mezowi zawsze inaczej mozna pomoc jak masz wene :D

ja dzisiaj lece do szkoly rodzenia na zajecia z obslugi noworodka, zobaczymy co tam ciekawego powiedza :) zalatwilam sobie transport w obie strony mam nadzieje, ze jakos przezyje

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny a my dzisiaj na chrzcinki idziemy bom matką chrzestną zostanę[emoji16]
Mam nadzieję, że przeżyję kolejny upalny dzień..
Wczoraj rano z gorąca słabo mi się zrobiło i wymyśliłam patent:
Co godzinę zraszalam sobie sukienkę wodą i tak chodziłam w wilgotnej cały dzionek i czułam się można powiedzieć jak "nowa" [emoji16][emoji16][emoji16] polecam ten patent wszystkim.
Poszłam do basenu się troszkę schłodzić i jak wyszłam to oczywiście upierdzielila mnie gza w samą kostkę..[emoji54][emoji54][emoji54]
Już czekałam kiedy mi kostka napuchnie i będzie balon ale popsikalam allerteciem i nie ma śladu[emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wreszcie chłodniej!:-) wczoraj to nogi do Kolan miałam chyba opuchniete bo czułam takie dziwne nie swoje, nabrzmiałe i ciężkie. Zresztą podobno i na twarzy mam obrzęki też rano czoło jak po botoksie sztywne :p ale grunt że dziś nie ma upału i jest lenistwo ;-) synuś coraz mocniejsze kopy daje. Jak tak patrzę na to łóżeczko to już bym chciała żeby sobie tam spał spokojnie :p
Miłego dnia babeczki :-)

reklama
Do góry