reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny czy wy uzywacie masazerow?
Albo wiecie czy mozna?
My mamy taki fajny antycelulitowy na internecie sa rozne opinie i nie wiem czy mozna. Jest to tez super relaks ale nie chxialabym uzywac jak nie wolno.

reklama
No ja na przykład mam mate masująca do pleców i jej nie używam w sumie bo to drgania i jakoś mam głupie wrażenie ze trzepie dzieckiem; )

Igi [emoji173]33 tc

Ale naskrobałyście od mojej ostatniej wizyty ;) też macie taki problem z aplikacją babyboom forum że co pare dni się wiesza i nie da rady się zalogowac ? Mi już któryś raz tak się dzieje i musze wtedy od nowa instalować :/
Happymum i happymama witajcie ponownie :) myślałm że na zamkniętym jesteście.
Basia, trzymam kciuki żebyś wytrwała w dwupaku do sierpnia :) a najlepiej do planowanego tp.
Moj na ostatni poligon przed urlopem jedzie jutro, juz bym chciala zeby wrocil :( nie dosc ze za nim tesknie to jeszcze moje "gniazdo" takie nie gotowe. Staram sie o tym nie myśleć, bo tylko mnie przygnębia widok pustych białych ścian :( meble będą dopiero 15.07 a gdzie jeszcze poukładać rzeczy w szafie, w kuchi, udekorować dom, zawiesić zasłony ehhhh a gdzie mi do prania dziecięcych ubranek :(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

kamcia mam to samo czasem sie naprawia jak wejde przez przegladarke i tam sie zaloguje ale jak calkiem padnie do odinstalowac i zainstalowac, drazniace to jest

kamcia spokojnie wyrobisz sie ze wszystkim ale domyslam sie, ze te biale puste sciany przygnebiaja

To samo mi się robi z apka.

Kamcia kochana ale pomysl, że już nie długi czas i, że to Twoje. To pociesza ;) ja ubranek tez nie mam popranych jeszcze ;)

Igi [emoji173]33 tc

Hej dzirwczyny ale miałam super noc tylko 1 raz sie obudzilam:-) i spalam do 9 :-)
Co do masażu to wydaje mi sie ze raczej nie można chyba ze robi to profesjaonalista wiec rozne maszyny odpadają

Hej!:-)
U mnie tydzień zapowiada się aktywnie. Wczoraj miałam robić badania a wylądowałam u mamy a dziś odwrotnie :p dziś albo jutro odbiorę wyniki a w czwartek do gina...mam nadzieję że będzie ok. Ostatnio zdarza się też podwyższone ciśnienie, ale na szczęście nie cały czas. W piątek od rana do położnej się wybieram... Ehhh jak pomyślę o zbliżających się upałach to mam dość. Nogi już opuchniete a gdzie jak 34 stopnie będą! No i do tego dretwienie rąk.
Ubranka miałam prać wczoraj ale mała zmiana planów. Nie wiem kiedy się zabiorę za to.

Mąż ma nocki więc całe łóżko moje :p
Wszystkim życzę zdrówka i powodzenia ;-)

u mnie dzisiaj będzie aktywnie do końca dnia :p właśnie naprawiłam dwie rolety w sypialni, nie spodziewałam się że to takie łatwe :D
miałam prać ale pogoda mieszana wiec nie da rady, nie chce suszyć całą noc w domu...:(
mąż zapowiedział kolejne przemeblowanie, już się nie mogę doczekać, znów syfu narobi :p może chociaż troche kabli zbędnych powyrzuca albo śrubki wszystkie pochowa bo są w każdym kącie :D
Jeszcze odbieram dziś wanienke z siedziskiem i przewijak, więc coraz bliżej końca kompletowania wyprawki :)

tylko jak zwykle pomysłu na obiad brak....

A ja wlasnie chate sprzątam. O 18 jade z kuzynostwem do polski. Już się nie mogę doczekać. Będę wracac samolotem. Na pewno czas zleci strasznie szybko ;) i zacznie się 34 tydzień. OMG ale ten czas pędzi. Pozdrawiam was dziewczyny i będę starała się zaglądać na forum ;) ale nie obiecuję

reklama
A ja spałam do 11.30 :D masakra hehe

Puchnac nie puchne i w zasadzie 3 trymestr bajka jak na razie bo nic mi się dolega strasznego. Ciesze się , że tak miło przechodzę ciążę.

Zaczęłam w pt 33 tydzień wiec juz blisko jestem. Mój mąż od 9 lipca jedzie na 2 tygodnie do Berlina i wtedy juz się zacznę trochę cykac ale w sumie ma blisko to zdąży wrócić na poród bo zanim się akcja rozwinie to wiecie...

Igi [emoji173]33 tc

Do góry