reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Ja obiady robię dwa bo mąż i teść to marudy:p co do syfu itp to ani mi nie mów... Niedawno remont, nowe meble itp. A to ciągnęło się i ciągnie do teraz hehe mąż czeka chyba na wene twórczą żeby uporać się z listwami pod sufitem:p półki jeszcze musi dorobić na książki moje z tym że nigdzie nie ma takich desek :-/
Łóżeczko chcemy kupić, ale jeszcze skręcać nie będziemy. Do 5 sierpnia jeszcze i dużo i mało czasu... Chociaż wiadomo jak to jest... Na terminowy poród to nie ma co się nastawiać.

A co do rolet... My kobiety zdolne jesteśmy i żadnej pracy się nie boimy ;-) :p

reklama
Mamakulka - no brawo :-D ja bym się nie podjęła chhyba

helleovet - szczęśliwej podróży!

Mika - też miałam robić pranie, ale własnie pogoda jakaś taka pochmurna. poczekam na słońce

heh, właśnie wstałam z 1,5h drzemki I mi lepiej.

Magdalena T. - mój mąż też wybredny dlatego mi pomysły się pokończyły :D
współczuję Ci remontu, nienawidzę remontów choć ich efekty uwielbiam :D
my łóżeczko i komodę 1 lipca zamawiamy, myślę że ro będzie idealna pora :)

tak patrzę że lipcówki kolejne się rozpakowują ;) nie mogę się doczekać kiedy u nas się zacznie, to będą emocje :D

Mika06 z tymi facetami to tak już jest... A dajcie im trochę zieleniny na talerz hehe :p remont w zasadzie już skończony i efekt cudo aby zostały te listwy. No i te moje ok 300 książek gdzieś trzeba pomieścić bo już półki pękają w szwach :-o

Pewnie u nas też będzie efekt domina i jedna po drugiej będziemy lądować na porodówkach. To już tylko kilka tygodni a dopiero było 36 itp

basia trzymaj się dzielnie w dwupaku!!!!!!!

happymum20 ja też miałam śluz z krwią jak czop zaczął mi odchodzić, ale w szpitalu byłam od razu, bo spanikowałam. Powiedzieli, że to długo może jeszcze potrwać. Tylko ja wtedy byłam już po 38 tc, ale też wolałam w domu jak najdłużej być. Obserwuj dokładnie siebie i maleństwo i wszystko będzie dobrze

happymum82 ja myślałam, że przepadłaś na zamkniętym :) Trzymam kciuki za dobre wyniki. Jak się ma dzieci w domu, to każda kolejna ciąża wiąże się niestety z coraz większym wyzwaniem logistycznym.

mika06 śliczna kostka, szkoda że ze mnie takie beztalencie :(

polcia177 brawa dla mamy, moja nawet w weekend nie przyjedzie, a wie że mój mąż pracuje 7 dni w tygodniu, trochę mi przykro :/

agata320
ja też mam pjączki i żylaki na nogach po pierwszej i w tej ciąży. Niestety nie znikneły. Leczenie dopiero po ciąży. Unikaj gorących kąpieli i nie zastygaj na długo w jednej pozycji.

hellevoet bezpiecznej podróży.

Oszczędzajcie się moje drogie, bo jeszcze troszkę musimy wytrzymać. Choć ja wczoraj też poszalałam na zakupach, a dziś chodzić nie mogę....
Ja mogę być tutaj rzadziej przez najbliższe dwa tygodnie, bo mąż ma urlop, więc proszę tu o pierdołkach pisać i bez żadnych niespodzianek ;)

Organizujecie dla swoich Pociech na dzien dobry pokoik czy jakis kacik w sypialni? Ja mam i taka i taka opcje na uwadze ale nie wiem czy nie czulambym sie pewniej jak Mala by spala z nami w sypialni. Wiec te wszystkie graty przewijakowo komodowe tez musialabym tam wcisnac. Moze jakies sensoene rozwiązanie dla nowicjiuszy? :-)

Ja mam dwa pokoje w mieszkaniu wiec organizuje kącik. Uważam , że to bez sensu jak maluch mialby teraz swój pokój bo po co? A i ja się pewniej czuje jak będzie przy mnie. Jak podrosnie to mu odstąpię i juz ;) wtedy kupimy jakiś super narożnik do salonu i na tym będziemy spać albo wygramy w lotka i będziemy mieć ogromny dom:)

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Do góry