reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Jutro mam ulubione badanie wszystkich - glukoze. Normalnie chyba ostatnia zostałam. U nas dzisiaj zimno deszczowo i wietrznie blee.

Aniolkowa mamo dobrze ze słuchasz przeczuc. Myślę że cię że szpitala wypuszcza jak będą pewni że zapanowali nad skurczami. Trzymamy nadal kciuki

Tamtusia ty też nogi zacisniete i lezakuj w domu niech cię mąż obsługuje.

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki żebym jutro nie zwymiotowala

Nie jesteś sama, ja też jutro wybieram się na glukozę. Ostatnim razem nie było tak źle, wiec mam nadzieję, że i tym razem dam radę.

Dziewczyny, pisałyście o mdlosciach i wymiotach, że wróciły - mi jeszcze do końca nie minęły! Nadal zdażają mi się bliskie spotkania z wc

reklama
Moja mała szaleje w brzuchu jak nie wiem, co chwila w jakiejś innej pozycji :-). Mam wrażenie ze prawie wogole nie śpi tylko sie kokosi. To pewnie przez to ze dużo leżę. Chyba trzeba troche pochodzić i pokołysać dzidzią ;-)

Dzięki ;) transport osób. Dopiero zaczynamy i juz parę zleceń się trafiło wiec jesteśmy dobrej mysli. Mikatransport.pl to nasza strona jak macie chęć zobaczyć.

Mój dzisiaj tez szaleje. Przeciąga się i wyciąga :)

Powodzenia na glukozie! Nie taki diabeł straszny kochana ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika mój też szaleje i położna mi mówiła że takie maluszki śpią np po 40 min a potem znowu wariacje przez nawet kilka godzin. Robią sobie takie krotkie drzemki, lądują bateryjki i dawaj od nowa :-)

Mamakulka warto przekształcić stronę by wyświetlała się na komórkach i tabletach. Uwierz, że to Ci doda klienteli.

Mamakulka powodzenia. Nam też się marzy wlasny biznes, ale nie mamy pomysłu.

Ja miałam dzisiaj poukładać w sypialni, ale skurcze mnie łapią i leżę. Eh. Chyba muszę serio wziac się za pranie i prasowanie

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

sprawdzalam cisnienie sobie i w normie ale puls 115 po pokreceniu sie po dworzu chwile, nie dziwne ze mnie meczy tak wszystko

i faktycznie nie ma czym oddychac

Jesteśmy w trakcie robienia wersji mobilnej bo wszystko robimy sami wiec trochę dłużej to zajmuje :)

Ja się czuje ok ale strasznie się poce. Aż mnie to wkurza.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas tez duszno i parno nie ma czym oddychac. Ciezko wlasnie poszlam sie przejsc musze mezowi spodenki krotkie kupic ale to dwa razy xl a to nie tak łatwo znalezc:p

Do góry