Mamakulka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hellevoet ja w Anglii jestem i krew oddałam raz w 12tc i teraz dlatego, że mnie ednokrynolog skierowała. Żelazo mi leci w dół a położna sie zastanawia czy mi przepisać tabletki czy nie :-/ teraz jak byłam na wizycie to sie pyta czy chce robić badanie moczu a tez miałam tylko raz czy dwa. Glukozy nie będę mieć badanej, bo nie ma w rodzinie u mnie cukrzyka, nie mówiąc juz o szyjce czy usg. Bo ostatnie usg jest w 20tc a szyjki tu nie badają :-/ No średniowiecze normalnie. A jak powiedziałam, że biore magnez na bole brzucha to mnie lekarz wyśmiał i mowi że mam brac paracetamol, bo magnez nic nie daje.
Zazdroszczę wam tej opieki w Polsce i gdyby nie forum to ja w ogóle bym nie widziała co jest normalne a co nie