reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

No własnie moje tez sie rusza kiedy chce i tez zalezy od dnia wiec nie wiem u mnie to liczenie ruchow chyba nie dało by nic oprocz tego zebym sie martwiła.

Co do tego monitora oddechow widze ze zadna nie kupuje a ja sie boje ze jak nie kupie cos sie stanie to sobie niewybacze ze chcialam 200zl zaoszczedzic.. kurdde nie wiem zobacze pozniej najwyzej:p
Jestem troche panikara ale po pierwsse to za mamuska moja. A po drugie to chyba po tych poronieniach wiem ze moze stac sie cos zlego i sie tego boje.

Polcia No ja też tak czytam że nikt nie kupuje monitora ale ja chyba nie dam rady bez. Tez sie strasznie boje po moich przejściach i chyba jednak sie skuszę. Wole przeżałować te pieniądze niz potem żałować że nie kupiłam

historia z poczty straszna, niestety ludzie to k***y ja tam zawsze ciezarnym pomagalam ustepowalam a ostatnio stalam w tramwaju pol h nad jakas laska jadaca na imprezke na siedzeniu dla inwalidow itp nie dziwie ci sie ze w koncu spasowalas..

wszystkie dziewczyny z problemami z zelazem ja jutro dopytam o ten sok z pokrzywy gin bo po nim w ciagu 2 tyg wyniki sie poprawiaja tylko pytanie czy w ciazy na pewno bezpieczne ja sie wstrzymalam z wykupieniem zelaza moze uda sie tym sokiem

Ja wlasnie pije codziennie sok z pokrzywy 100%. Można spokojnie w ciazy tylko zalecany jest na czczo. Bardzo poprawia wyniki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hello!!!
Ja po wizycie!
Szyjka dalej 4 cm aż niemożliwe że nic nie drgnie jak ja tak dużo pracuje... Ale cieszyć się hihi
Młody 1300 kg więc idzie w górę.
Moje klucia w szyjce nic nie znaczą więc się cieszyć.
Opowiadałam o.moim pulsie z nad morza i mówi że.moze tak być... Wiec luzik

Czy któraś słyszała o tym wózku? Widziałam nad morzem i spodobał mi się...

Link do: Baby Fant Wózek 3w1 ABC Design 3 TEC z fotelikiem Risus kolor Avocado

polcia a jakie dla chlopca mialas?
Grześ, Tadeusz, Dominik, Wiktor tez ladne ogolnie duuzo mi sie podoba meskich:)

Basia super ze wszystko dobrze po wizycie :) ja tez ostatnio plus przyspieszony czasem problemy z oddychaniem wchodzimy w trzeci trymestr lekko nie bedzie :p
Wozka nie znam ja kupilam firmy emjot. Kazdy poleca co innego moj podobno dobrze sie prowadzi w zime. Gleboka gondola dziecku starcza na dlugo i wygodnie. Spacerowka moze wydaje sie troche masywna ale jest tez jak dla mnie bardziej stabilna i wytrzymała:) okaze sie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie nadal bez zmian na lepsze , mieszkam nie daleko szpitala (po drugiej stronie ulicy) i tak mi świtało że w środy mój lekarz ma dyżury, więc podeszłam po poradę co robić,no i jakie ten kaszel stwarza zagrożenie,
także małemu nic nie będzie tylko biedny ma wstrząsy co chwilę ;) ale lekarz zmartwił się że może być zagrożenie
właśnie z szwem no i kazał jutro podejść do gabinetu zanim zacznie przyjmować pacjentki powiedział, że skonsultuje
co bym mogła brać na złagodzenie kaszlu, no nie ma lekko większość zakazana itd .

Angelika chyba zrobiłam coś źle z Twoim przepisem na miksturę ponieważ od rana nie za wiele tego soku ,
zostawiłam do rana, nawet nie próbowałam ale mocno tymiankowe ;)
może marchewki za suche ?? a miód bez różnicy ?? ja miałam / dałam scukrzony nie płynny może to ??

Jestem wykończona tym kaszlem, boli mnie dosłownie wszystko :(

aniab wspolczuje ci strasznie pamietam, ze kiedys mialam taki kaszel, ze zebra mnie bolaly z reszta wszystko bolalo i wymiotowalam a do tego ciaza i szew.. trzymaj sie :* miejmy nadzieje, ze ci lekarz cos zaradzi

Hejka wszystkim jak samopoczucie?
U mnie rano ok od rana biegałam bo syn zapomniał kapci do szkoły hehe
Wiec mu nosiłam ;-) teraz jest kominiarz czyści komin hehe :-D juz się wtorku i usg nie mogę doczekać może tym razem się uda zobaczyć ta płeć

lenka za guzik sie lap :D moze szczescie przy usg przyniesie :D

ja czuje sie niezle ale humor taki nie do konca.. chyba rozstep mi sie zrobil na udzie ale przez brzuch ciezko mi obczaic, w sumie rownie dobrze to naczynko moze byc bo nie w kazdym swietle widac, a rozstep to chyba taka czerwona prega co caly czas widac? prosze o opinie bo jedyne rozstepy jakie mam to malutkie i zauwazylam je jak juz biale byly w ktores wakacje

reklama
Basia super ze na wizycie wsystko z dzidzia ok i ze rosnie a III trymestr to nie przelewki:-)czasem mozemy czuc sie jak babcinki
Ania oj nie ciekawie z tym kaszlem lekarz napedwno cos zaradzi trzymam kciuki zeby szybko przeszlo
Lena ja wlaznie co dopiero wstalam wiec samopoczucie dobre jedyne co pogoda mogla by byc lepsza
Papercut ciezko powiedziec czy to rozstep:-(

Do góry