aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
No własnie moje tez sie rusza kiedy chce i tez zalezy od dnia wiec nie wiem u mnie to liczenie ruchow chyba nie dało by nic oprocz tego zebym sie martwiła.
Co do tego monitora oddechow widze ze zadna nie kupuje a ja sie boje ze jak nie kupie cos sie stanie to sobie niewybacze ze chcialam 200zl zaoszczedzic.. kurdde nie wiem zobacze pozniej najwyzej
Jestem troche panikara ale po pierwsse to za mamuska moja. A po drugie to chyba po tych poronieniach wiem ze moze stac sie cos zlego i sie tego boje.
Polcia No ja też tak czytam że nikt nie kupuje monitora ale ja chyba nie dam rady bez. Tez sie strasznie boje po moich przejściach i chyba jednak sie skuszę. Wole przeżałować te pieniądze niz potem żałować że nie kupiłam
historia z poczty straszna, niestety ludzie to k***y ja tam zawsze ciezarnym pomagalam ustepowalam a ostatnio stalam w tramwaju pol h nad jakas laska jadaca na imprezke na siedzeniu dla inwalidow itp nie dziwie ci sie ze w koncu spasowalas..
wszystkie dziewczyny z problemami z zelazem ja jutro dopytam o ten sok z pokrzywy gin bo po nim w ciagu 2 tyg wyniki sie poprawiaja tylko pytanie czy w ciazy na pewno bezpieczne ja sie wstrzymalam z wykupieniem zelaza moze uda sie tym sokiem
Ja wlasnie pije codziennie sok z pokrzywy 100%. Można spokojnie w ciazy tylko zalecany jest na czczo. Bardzo poprawia wyniki
Ostatnio edytowane przez moderatora: