reklama
papercut
Fanka BB :)
mamakulcia a wklesle?
porobilam sobie fotki zeby dobrze widziec to chyba nie jest pekniecie skory tylko jakies naczynka pod skora
czasem mysle, ze jakby ktos na mnie z boku popatrzyl wzialby mnie za calkiem stuknieta leze w wannie i fotografuje kawalek uda z fleszem [emoji23]
porobilam sobie fotki zeby dobrze widziec to chyba nie jest pekniecie skory tylko jakies naczynka pod skora
czasem mysle, ze jakby ktos na mnie z boku popatrzyl wzialby mnie za calkiem stuknieta leze w wannie i fotografuje kawalek uda z fleszem [emoji23]
niunia102
My mozemy sie zachowywac jak stukniete:-) poza tym nikt nie widzi :-)
Dominika81
hej. ja po ciężkim początku tygodnia. wczoraj troche odpoczęłam, ale dziś znów się muszę zebrać na troche do biura, a potem przedstawienie w przedszkolu.
strasznie dużo stron napisałyście, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
papercut - ja mam rozstępy białe, nigdy nie miałam czerwonych. mam troche na zewn stronie ud.
gratulacje udanych wizyt!
strasznie dużo stron napisałyście, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
papercut - ja mam rozstępy białe, nigdy nie miałam czerwonych. mam troche na zewn stronie ud.
gratulacje udanych wizyt!
Mika06
papercut - ja właśnie miałam was pytać co na rozstępy...to takie pręgi nieregularne, wklęsłe czerwone. U mnie wylazły na cyckach i jestem załamana bo jest ich sporo, wczoraj pół dnia przeryczałam. Ja nie wiem jak się mężowi pokaże po porodzie. Smarowałam sie już wszystkim oprócz palmersa a i tak wylazły chyba po prostu mam do nich skłonność...
dziewczyny mogę jakoś złagodzić te rozstępy co już wyszły? I wiecie może ile czasu one się robią białe? Jak zbledną to może jakoś je przeżyje
dziewczyny mogę jakoś złagodzić te rozstępy co już wyszły? I wiecie może ile czasu one się robią białe? Jak zbledną to może jakoś je przeżyje
Papercut jeszcze od rozstepu nikt nie umarł sorry dziewczyny ale mam glupawki w ciąży hehe
Niunia a u nas pogoda nawet nawet choć szału tez nie ma
Co do rozstępów ja Nie miałam Ani za pierwszą ciąża ani teraz ale na brzuchu coś tam jest ale e tam hehe nikt nie patrzy
Mika ja w pracy jak kobiety przychodziły na masaże z rozstępami to stosowałam olejki naturalne są naprawdę dobre.
Kup w aptece olejek potem zerkne jakie mam w domu to ci polecę podam jak rozrobic i efekt powinnaś zauważyć po stosowaniu zbledna a po dłuższym stosowaniu mniej widoczne będą ;-)
Niunia a u nas pogoda nawet nawet choć szału tez nie ma
Co do rozstępów ja Nie miałam Ani za pierwszą ciąża ani teraz ale na brzuchu coś tam jest ale e tam hehe nikt nie patrzy
Mika ja w pracy jak kobiety przychodziły na masaże z rozstępami to stosowałam olejki naturalne są naprawdę dobre.
Kup w aptece olejek potem zerkne jakie mam w domu to ci polecę podam jak rozrobic i efekt powinnaś zauważyć po stosowaniu zbledna a po dłuższym stosowaniu mniej widoczne będą ;-)
Mamakulka
Ja mam mnóstwo, już przywyklam bo miałam wcześniej. Podobno to genetycznie idzie. Moja mama ma po ciazach brzuch jak śliwka suszona wiec pewnie mnie też to czeka. Dlaczego się nie przejmuje ? Nie wiem. Mój mąż mówi ze jak nie będę się z tym dobrze czuła to się wytatuuje. I tak planowałam dużo tatuaży a teraz będę miała wymowke gdyby nie cisza juz bym miała bo 20 grudnia miałam umówiona sesje rękaw a 18 test
reklama
polcia177
No mi tez wylazly na zewnetrznej sttonie id i sa czerwone mam nadzieje ze zbledna i nie bedzie widac. Pocieszam sie ze ogladalam film ostatnio z Jenifer Lopez i tez ma na udach biale hehe
I tak jak mamakulka zrobie najwyzej tatuaz na tych udach ) mam nadal nadzieje ze na brzuchu nie wyjda poki nie ma no okaze sie
I tak jak mamakulka zrobie najwyzej tatuaz na tych udach ) mam nadal nadzieje ze na brzuchu nie wyjda poki nie ma no okaze sie